BOSS anunță lansarea noilor modele de amplificatoare pentru chitară electrică NEXTONE!

BOSS anunță lansarea noilor modele de amplificatoare pentru chitară electrică NEXTONE!

BOSS Nextone

BOSS și-a extins gama de amplificatoare pentru chitară electrică, cu noile modele BOSS Nextone-Artist și Nextone-Stage. Aceste două combo-uri au ca scop trecerea la următorul nivel al amplificatoarelor de chitară electrică.

Ambele modele dispun de tehnologia Tube Logic și opțiunea a 4 tipuri de amplificatoare analogice Clasa AB. Acestea sunt selectabile din panoul principal: 6V6, 6L6, EL84 si EL34.

BOSS Nextone dispune de două canale: „Clean” și „Lead”, switch-uri pentru ton, EQ cu 3 benzi și potențiometru de control pentru funcția „Presence”.

Personalizează-ți tonul

Versatilitatea acestor modele de amplificatoare este uimitoare datorită modului prin care îți poți personaliza setările. De asemenea, acestea oferă și posibilitatea de editare a efectelor cu ajutorul calculatorului utilizând editorul Nextone.

BOSS anunță lansarea noilor modele de amplificatoare pentru chitară electrică NEXTONE!BOSS anunță lansarea noilor modele de amplificatoare pentru chitară electrică NEXTONE!

 

 

 

 

 

Amplificatoarele de chitară electrică BOSS Nextone dispun de o serie de efecte on-board precum Delay, Reverb și Tremolo, dar și posibilitatea de control a puterii.
Alte caracteristici includ Line-Out, Phone/Recording Output și conexiune USB.

Atât Nextone-Stage cât și Nextone-Artist sunt echipare cu difuzoare de 12 inchi. Nextone-Artist dispune de o putere de 80W, iar Stage de 40W.

BOSS anunță lansarea noilor modele de amplificatoare pentru chitară electrică NEXTONE!

BOSS Nextone Stage

BOSS anunță lansarea noilor modele de amplificatoare pentru chitară electrică NEXTONE!

Combinând sunetul și feelingul clasic de lampă cu diversitate tonală a generatiei viitoare, amplificatorul de chitară electrică BOSS Nextone Stage, prezintă un nou concept de amplificare profesională. Sonorizarea pe canale distincte oferă o gamă largă de tonuri, în timp ce patru tipuri selectabile de amplificatoare analogice de clasă AB oferă acces instantaneu la caracteristicile unice ale secțiunilor de ieșire pe lămpi 6V6, 6L6, EL84 și EL34. Susținut de abordarea avansată Tube Logic, BOSS Nextone Stage oferă o experiență sonică ideală.

BOSS Nextone Stage include și funcții moderne pentru scenă, cum ar fi efectele incorporate, ieșire de linie dedicată cu un control al puterii pentru un sunet expresiv la orice volum.

Mulțumita tehnologiei Tube Logic, te poți bucura de un sunet și răspuns excelent fără să transporți o greutate prea mare a amplificatorului și bătăile de cap cu întreținerea specifică amplificatoarelor cu lampă.

Pe scurt, BOSS Nextone Stage înseamnă:

  • Design combo portabil cu putere de 40 de wați și difuzor personalizat de 12 inchi
  • Canale puternice, cu opțiuni standard și personalizate
  • Control dinamic reactiv al puterii pentru sunet și răspuns la volum redus
  • Editor Nextone (Mac/Windows) pentru personalizarea parametrilor interni ai amplificatorului, inclusiv ton de tip stack, EQ, sag, bias, efecte, setări de sistem și multe altele.

BOSS Nextone Artist

BOSS anunță lansarea noilor modele de amplificatoare pentru chitară electrică NEXTONE!

Asemeni fratelui său mai mic, BOSS Nextone Artist combină sunetul și feeling-ul clasic de lampă cu diversitatea tonală a generației viitoare și prezintă un nou concept de amplificare profesională. Ajustarea timbrului pe canale distincte oferă o gamă largă de tonuri, iar patru tipuri selectabile de amplificatoare analogice de clasă AB îți vor oferi acces instant la caracteristicile unice ale secțiunilor de ieșire pe lămpi 6V6, 6L6, EL84 și EL34. Susținut de abordarea avansată Tube Logic, BOSS Nextone Artist oferă o vastă experiență sonică.

Amplificatorul de chitară electrică BOSS Nextone Artist, include și funcții moderne pentru scenă, precum efectele incorporate, ieșire de linie dedicată cu un control de putere pentru un sunet expresiv indiferent de volumul selectat.

Datorită tehnologiei Tube Logic, te poți bucura de un sunet și răspuns excelent, fără a fi nevoie să transporți o greutate mare sau să ai grija întreținerii unui amplificator pe lămpi.

BOSS Nextone Artist înseamnă:

  • Design combo portabil cu putere de 80 de wați și difuzor personalizat de 12 inchi
  • Canale puternice, cu opțiuni standard și personalizate
  • Control dinamic reactiv al puterii pentru sunet și răspuns la volum redus
  • Editor Nextone (Mac/Windows) pentru personalizarea parametrilor interni ai amplificatorului, inclusiv ton de tip stack, EQ, sag, bias, efecte, setări de sistem precum și multe altele.

Concluzie

Noile amplificatoare pentru chitară electrică BOSS Nextone, au fost lansate pentru a fi cât mai practice și pentru a te bucura de un ton plăcut, autentic cu vaste posibilități de personalizare.

Fie că alegi BOSS Nextone Stage sau BOSS Nextone Artist, nu vei regreta și vei fi mult mai motivat să cânți.

Pentru mai multe informații vizitează site-ul Music and More sau blog-ul nostru.

De asemenea, te așteptăm în showroom-ul nostru de pe strada Ion Câmpineanu Nr. 26 din București.