Chitara electro-acustica sau electrica – ce trebuie sa stii despre preturi

Chitara electro-acustica, electrica sau acustica? Ei bine, suntem siguri ca ai primit diferite raspunsuri. Si este partial adevarat ca “mai ieftin” si “cel mai bun” nu se prea potrivesc in aceasi propozitie. De asemenea sa nu uitati cand cheltuiti multi bani pe o chitara, platiti un anumit standard de calitate care nu este neaparat sinonim cu fiabilitatea sau logevitatea. De cele mai multe ori fiind traditia chitarelor facute manual. Unele din materialele si tehnicile moderne vor produce o chitara care sa reziste mult mai mult timp decat una facuta manual.

Chitara electrica Schecter Damien Platinum 7 SBK
Schecter Damien           Platinum 7
Chitara electro-acustica Cort AD880CE-BK
Cort AD880CE

Acum, inapoi la intrebare…poti cumpara o chitara destul de buna la un pret decent. Si mult mai important este ca o chitara poate fi un lucru foarte personal. Stim in jur de 50 de chitaristi, iar fiecare dintre ei au chitara lor favorita. Cand abia incepi, habar nu ai ce o sa faci in cativa ani, sau ce fel de chitara ti se potriveste. Din acest motiv, cumpara una decenta, un model mai ieftin, ceva ce ti se potriveste si sa inveti pe ea pana cand esti pregatit, sau destul de implicat, sa faci un upgrade. Adevaratii cantareti nu se uita la pret. De fapt, cateva interpretari foarte cunoscute au venit din instrumente ieftine.

Sunetul “zornait”, specific trupei R.E.M, vine din Rickenbacker 360/6 jetglo a lui Peter Buck, o chitara pe care a

Chitara electrica Schecter Jeff Loomis JL-7 FR VRS
Schecter Jeff Loomis   JL-7

cumparat-o la mana a doua, ieftina, cand i-a fost furat Telecaster-ul si nu avea bani sa cumpere unul nou. Cheltuind $3000 pe o Kurt Hammet ESP KH-2 cu semnatura, nu te   face un interpret mai bun, te face posesorul unei chitare de $3000. Pe langa asta, poti cumpara o chitara Schecter Damien Platinum 7 SBK sau Schecter Jeff Loomis JL-7 FR VRS la un pret sub $1400, daca chiar iti doresti o chitara cu semnatura.

Chitara electro-acustica Yellowstone DNCE-BLS
Yellowstone DNCE

Si mai bine, daca stam si ne gandim, incepe cu ceva de baza, o chitara care ti se potriveste. Decide-te daca esti interesat de o chitara electrica sau chitara electro-acustica la inceput. Daca nu te-ai decis, mergi pe chitara electro-acustica, sunt folositoare in mai multe situatii decat cea electrica. Atat amplificata, cât și fără amplificare, chitara electro-acustica Yellowstone MJCE-BK este una minun

Chitara electro-acustica Yellowstone MJCE-BK
Yellowstone

ata si costa mai putin de $150 (avem mai multe modele in showroom si in magazinul online). Acest model poate fi carat oriunde cu usurinta, deci o poti pastra chiar daca o sa-ti iei ceva mai bun peste cativa ani. O alta chitara buna este modelul Yellowstone DNCE-BLS, un model electro-acustic de marime 4/4, la care poti canta atat acustic cat si amplificat,

Chitara electro-acustica Soundsation ZION-DNCE-M
Soundsation ZION

deasemenea sub $150. Va mai recomandam modelul Cort AD880CE-BK care este sub $220. Poti arunca o privire si pe modelul ZION-DNCE-M, care costa tot in jur de $220. Noi nu am fost fani ZION-DNCE-M pana cand le-am incercat personal. Ne-am dat seama ca este o chitara mai mult decat decenta la pretul oferit.

Va incurajam sa veniti sa incercati modele oferite de magazinul nostru sau sa cumparati direct de pe site-ul nostru http://www.musicandmore.ro/ unde veti gasi fotografii de calitate, descrieri complete si specificatii detaliate.