Cinci Motive Pentru Care Dopurile Alpine Sunt un „Must-Have” de Craciun

Auzul tău este expus sunetelor agasante și chiar nocive în multe situații, mai ales în preajma sărbătorilor de iarnă și sfârșitului anului. Din fericire, protecțiile auditive de la Alpine sunt aici pentru a vă asigura că puteți începe noul an relaxat și fără probleme de sănătate.

Protecția auzului este indispensabilă atât pentru tineri, cât și pentru bătrâni, așa că Music and More vă oferă în continuare 5 motive pentru a lua în considerare achiziționarea unor dopuri sau căști antifonice, înainte de începerea sărbătorilor:

1. Gata cu țiuitul în urechi (tinitus):
Cocktail-uri, gale, concerte și recepții: decembrie se învârte în jurul lor. Cea mai minunată perioadă a anului este și cea mai zgomotoasă, așa că vă recomandăm a vă proteja auzul în mod corespunzător. Dopurile antifonice cu filtru, precum Alpine PartyPlug atenuează puterea sonoră a muzicii la un nivel sigur pentru auz, fără să distorsioneze sunetul, lăsând petrecerea și conversațiile să continue.

2. Odihnă neîntreruptă:
Toată agitația din timpul sărbătorilor este distractivă, dar toată lumea dorește, de asemenea, să se și odihnească în timpul vacanței. Conform studiilor de specialitate este mai ușor să adormi în timp ce porți dopurile de urechi. Zgomote precum ceasul deșteptător sau soneria pot fi auzite în continuare, dar la un nivel redus. Designul special al dopurilor pentru somn, Alpine SleepSoft oferă o potrivire confortabilă pentru canalul urechii. Acest lucru se datorează materialului special din care sunt confecționate și anume Alpine ThermoShape.

3. Un cadou original:
Încă cauți un cadou? Alpine vă oferă protecție auditivă pentru orice situație! Cu siguranță cunoști pe cineva care merge la o mulțime de festivaluri, care are o motocicletă sau care cântă la un instrument muzical. Alpine a dezvoltat opțiuni perfecte pentru toate aceste activități și nu numai.

4. Încheie anul cu un „bang”:
Anual, oamenii suferă daune permanente ale auzului din cauza artificiilor. Focurile de artificii pot provoca cu ușurință zgomot de până la 120 db, iar cele ilegale pot ajunge chiar și la 170 db! Pentru comparație, strigătul în urechile cuiva este de aproximativ 110 db, iar un avion cu reacție, în proximitate maximă este de 135 db. Stai cât mai departe de artificii și poartă protecție auditivă Alpine anul acesta!

5. Utile pe tot parcursul anului:
Protecția auzului nu este indispensabilă numai în perioada sărbătorilor, ci pe tot parcursul anului, în variate ocazii. Concerte, festivaluri, mersul pe motocicletă, mersul cu avionul, o paradă sau un eveniment outdoor de amploare – dopurile de urechi Alpine vor deveni partenerul dvs de încredere în 2020!

Consultă oferta noastră de dopuri și căști antifonice Alpine: https://www.musicandmore.ro/alpine-music-safe.html/