Electro-Harmonix au Lansat o Serie de Casti Audio Bluetooth

Brandul de pedale de chitară oferă acum și o gamă completă de căști Bluetooth. Electro-Harmonix aduc în premieră pe piață 3 modele de căști audio –  R&B Buds, NYC Cans și Sport Buds, perfecte pentru o gamă largă de activități.

R&B Buds sunt evident inspirate ca design de AirPod-urile Apple și vin într-un case de încărcare similar (deși fără opțiunea de încărcare wireless), cu o capacitate de încărcare de 15 ore conform EHX, iar căștile în sine oferă până la 5 ore de ascultare continuă. Setul include și trei perne pentru urechi de dimensiuni diferite. Căștile R&B Buds sunt compatibile cu Bluetooth V5.0 și sunt echipate cu butoane pentru a răspunde la telefon sau respinge apeluri, pentru redarea muzicii și alte funcții.

Dacă preferați căștile over ear, atunci căștile pliabile NYC Cans sunt alegerea perfectă, oferind până la 5 ore de audiție. În plus, față de Bluetooth V5.0, vin echipate și cu o mufă de 1/8″ pentru un cablu opțional. De asemenea, NYC vă oferă și un slot pentru carduri Micro SD pentru redarea MP3-urilor, controale pentru apeluri și redare de muzică, precum și un asistent vocal.

Pentru cei aflați în mișcare, căștile Sport Buds sunt alegerea evidentă. Potrivit Electro-Harmonix, aceste căști au o durată de viață extinsă a bateriei de până la 12 ore, așa că nu te vor lăsa la neveoi nici măcar în timpul următorului maraton. De asemenea, pachetul include un cablu de încărcare USB, 3 perne pentru urechi de dimensiuni diferite, rezistente la transpirație și sunt compatibile cu Bluetooth V5.0.