Soundsation NEOMIX: Mixere de calitate la un pret accesibil!

Mixerele Soundsation NEOMIX

Mixerele Soundsation NEOMIX reprezinta un apogeu in dezvoltarea tehnologiei mixerelor, cu preamp-uri de microfon ce includ si phantom power. De asemenea, mixerele dispun de intrari balansate si o sectiune de efecte puternice. Mixerele din seria NEOMIX sunt echipate atat pentru studio cat si pentru reprezentatii live. Datorita circuitelor de ultima ora, mixerele NEOMIX produc un sunet cald analog, care este fara egal. De asemenea, prin folosirea celei mai recente tehnologii digitale, aceste mixere de baza combina avantajele tehnologiei analog cu cea digitala.

Canalele microfoanelor dispun de preamp-uri NEOMIX high-end ce pot fi comparate cu preamp-uri mult mai costisitoare cand vine vorba de calitatea sunetului si dinamica pe care o ofera.

In continuare va vom prezenta cateva modele de mixere Soundsation din seria NEOMIX:

1. Soundsation NEOMIX-102

Mixerele Soundsation NEOMIX

Mixerul cu 3 canale NEOMIX-102 este foarte compact, are un numar total de 7 intrari si este echipat cu toate functiile necesare pentru interpretare solo sau pentru a fi folosit in studioul personal. Canalul pentru microfon este echipat cu phantom power +48V si un EQ cu 3 benzi. 2 canale stereo suplimentare si o intrare RCA stereo ofera suficient spatiu pentru instrumentele dumneavoastra sau pentru surse externe. Avand dimensiuni compacte si fiind construit din componente de calitate, mixerul NEOMIX-102 este echipamentul portabil audio ideal.

2. Soundsation NEOMIX-202

Mixerele Soundsation NEOMIX

NEOMIX-202 este un mixer compact cu 4 canale, foarte usor si construit cu componente de calitate. Dispune de 8 intrari in total, echipat cu tot ce este necesar studioului personal de acasa. 2 canale de microfon sunt echipate cu +48 V phantom power si EQ pe 3 benzi. 2 canale suplimentare stereo au prevazute EQ si RCA stereo de intrare pentru a oferi destule optiuni pentru instrumentele dumneavoastra sau alte surse externe. Construit cu componente de calitate, dimensiuni compacte si greutatea redusa, mixerul Soundsation NEOMIX-202 este alegerea perfecta pentru un sistem audio portabil. Fara zgomot de fond datorita sursei externe de alimentare cu tensiune electrica, sursa este bine stabilizata si rezistenta la supra-sarcina.

3. Soundsation NEOMIX-202FX

Mixerele Soundsation NEOMIX

NEOMIX-202FX este un mixer compact cu 4 canale, foarte usor si construit cu componente de calitate, cu 8 intrari in total, echipat cu tot ce este necesar studioului personal de acasa. Cele 100 de programe ale modulului de efecte digitale pe 24-bit, incluzand delay, chorus, reverb sau flanger pot fi extrem de utile in aproape orice aplicatie.

4. Soundsation NEOMIX-802UFX

Mixerele Soundsation NEOMIX

NEOMIX-802UFX este un mixer cu 10 canale cu aplicabilitate live si in studio, cu un numar total de 16 intrari, 8 preamplificatoare pentru microfon fara zgomot echipate cu +48V phantom power si egalizatoare cu 3 benzi. 2 canale stereo suplimentare echipate cu intrari RCA stereo ofera suficient spatiu pentru instrumentele dumneavoastra sau pentru sursele externe. Faderele high-quality garanteaza un control precis. Modulul de efecte pe 24-bit ofera 100 de programe cu delay-uri, chorus-uri, flanger-uri si reverb-uri. Dar asta nu este tot: contine si o interfata audio I/O USB cu latenta redusa si o interfata I/O digitala/optica pentru inregistrarea pe computer. Fiind proiectat folosind componente de calitate, mixerul NEOMIX-802UFX este unealta ideala pentru live gigs si inregistrari in studio.

Concluzie

Daca sunteti in cautare de un mixer simplist, modern si practic, seria NEOMIX de la Soundsation este ceea ce cautati. Pentru mai multe informatii vizitati site-ul Music and More, sau blog-ul nostru. De asemenea, va asteptam in showroom-ul nostru de pe strada Ion Campineanu Nr. 26.