Roland F-20 – 101 Pianisti Workshop in Hong Kong alaturi de Steinway si pianistul Lang Lang

Acestea sunt cinci minute minunate in care pianistul Lang Lang impreuna cu 101 pianiști, la un Workshop din Hong Kong, in 17 decembrie, 2014, cantau toti la pianele digitale Roland F-20 Digital.

Cei 101 de pianiști este o fundatie creata cu scopul de a inspira urmatoarea generatie de iubitori de muzică și interpreți. Intr-un eveniment muzical social unic, cu pianistul Lang Lang, acesti tineri entuziaști isi arata dragostea lor de muzica. Cantand impreuna cei 101 mici pianisti in cadrul unui master- class la pian cu manifestare publică, acestia au interpretat la pianele digital Roland F-20 piesele,  Franz Schubert’s Marche Militaire No. 1 op.51 si Johannes Brahms’ Hungarian Dance No. 5.

Experiența participantilor și audiența a fost îmbunătățită prin postarea pe un ecran mare în spatele micilor pianiști, a mesajelor din partea audienței. Spectacolul a inclus si o colectie particulara de  fotografie a lui Lang Lang și fragmente din desene animate cu Tom & Jerry. Tastaturile de la pianele mari cat si cele ale micilor interpreții au fost proiectate pe un ecran mare pentru ca sa poate vedea mâinile lui Lang Lang cat și cele ale micilor interpreti.

Toti mici pianisti selectati au avut varste cuprinse intre 6 si 8 ani. Pe scena au fost folosite 2 piane Steinway, 9 pianine clasice si 40 de piane digitale Roland F-20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.