Roland R-07: Recorder audio profesional, control si monitorizare prin Bluetooth®

Roland R-07 este un nou recorder care include toate funcțiile de care ai nevoie pentru a obține înregistrări de calitate. Deoarece înregistrează în rezoluție ridicată, este echipat cu memorie de scene și beneficiază de limiter hibrid, recorder-ul Roland R-07 va obține cele mai bune rezultate indiferent de situație. Mai mult decât atât, este ușor de folosit și poate fi controlat wireless direct de pe aplicațiile iOS/Watch OS și Android.

Roland R-07 – prezentare rapidă:

 • Înregistrare WAV: 44.1/48/88.2/96 kHz, 16/24-bit
 • Înregistrare MP3: 64/96/128/160/192/224/320 kbps
 • Limiter hibrid și Dual Recording
 • Control Bluetooth® prin smartphone sau smartwatch
 • Redare wireless pe căști și boxe bluetooth
 • Funcția One-touch Scene activează instantaneu setările salvate pentru orice situație de înregistrare
 • Tuner și metronom pentru aplicații muzicale
 • Funcția Rehearsal reglează perfect nivelul de intrare
 • LCD grafic 128 x 64 cu fundal alb iluminat pentru vizibilitate sporită
 • Suportă carduri microSD (SD, SDHC)
 • Intrare Mic/aux și ieșire pentru căști
 • Funcționează cu 2 baterii AA sau alimentat prin USB
 • Difuzor incorporat
 • Design elegant, compact. Disponibil în culoare neagră, roșie sau albă.
 • Înregistrare simultană în format WAV și MP3

Roland R-07

Copie de rezervă în timp real

Folosind funcțiile Dual Recording sau Hybrid Limiting nu vei strica nicio înregistrare prin clipping sau distorsiune digitală. Roland R-07 poate realiza în același timp două înregistrări: una la nivel ridicat și alta la un nivel mai coborât cu mai mult headroom. Astfel, dacă va exista clipping/distorsiune în înregistrarea de nivel ridicat, vei putea înlocui acea porțiune cu înregistrarea de rezervă. Mai mult decât atât, limitarea hibrid poate fi activată pentru a face acest lucru automat.

Nu e doar un dispozitiv smart

Un smartphone poate satisface într-o oarecare măsură situațiile simple de înregistrare. Cu toate acestea, pentru a obține rezultate sigure sau profesionale, vei avea nevoie de un recorder digital dedicat. Din păcate, majoritatea recorderelor actuale sunt mari, complicate și de multe ori necesită foarte multe fire și adaptoare. Din fericire, noul recorder Roland R-07 este simplu de utilizat, ușor de transportat și incorporează funcții profesionale ce vor obține înregistrări de calitate ridicată.

Roland R-07 Smartwatch

Un aspect elegant, alăturat tehnologiilor de top

Roland R-07 nu are doar un sunet excelent. Acesta are un aspect plăcut și este foarte ergonomic. Chiar dacă este ușor de folosit, Roland R-07 va obține rezultate profesionale chiar și atunci când reglează automat setările de înregistrare. Funcțiile Bluetooth ale reportofonului îți permit să controlezi, să monitorizezi și să redai înregistrările utilizând smartphone-uri, smartwatch-uri, căști sau boxe Bluetooth. Este disponibil în 3 culori elegante și se alimentează cu 2 baterii AA sau prin cablu USB.

Configurare rapidă

Un recorder atât de compact poate fi transportat oriunde. Ca urmare, acesta poate ajunge să înregistreze în situații foarte diferite: demonstrări și prezentări de produse, săli de curs, săli de consiliu, interview-uri pe teren etc. Nu întotdeauna vei avea timp să reglezi setările de înregistrare pentru a evita distorsiunea, lucru necesar în cazul recorderelor clasice. Din fericire, Roland R-07 va face față cu brio acestor situații deoarece, atunci când este nevoie, oferă posibilitatea de a ajusta și a aplica automat cele mai bune setări. Atunci când vei selecta o scenă, o multitudine de setări vor fi ajustate la nivelul optim, printre care se numără sample rate-ul, limiterul, filtrul low-cut precum și nivelul de semnal. Toate aceste scene pot fi ajustate manual pentru următoarea înregistrare. Astfel, nu vei rata nicio înregistrare de succes!

Proiectat pentru o lume Wireless

Roland R-07 incorporează cea mai recentă tehnologie Bluetooth cu Qualcomm® aptX™ pentru a obține o performanță îmbunătățită în timpul streaming-ului audio și de date. Astfel, vei putea controla reportofonul de la distanță și vei putea monitoriza înregistrarea folosind căști bluetooth, telefonul mobil sau smartwatch-ul (vezi aici cerințele de sistem). Astfel, nu vei mai avea nevoie de atât de multe cabluri și nu va mai fi nevoie să te afli lângă reportofon tot timpul.