Roland prezinta VT-4 Voice Transformer – Hamamatsu, Japonia, 16 octombrie 2018 –

Roland prezinta VT-4 Voice Transformer - Hamamatsu, Japonia, 16 octombrie 2018 -

Hamamatsu, Japonia, 16 octombrie 2018 – Roland anunta VT-4 Voice Transformer, un puternic procesor de efecte pentru vocea umana. Compact si usor de utilizat, VT-4 permite utilizatorului sa conecteze rapid un microfon si sa realizeze sunete vocale unice performante.

Vor fi disponibile efecte precum: armonie, vocoder, schimbare de pitch, tuning, ambianta si alte efecte de inalta calitate, oferind totul, de la augmentare subtila pana la transformare radicala. Roland VT-4 este un companion must-have pentru cantareti, DJ-i, prezentatori pe web si oricine isi foloseste vocea intr-o aplicatie creativa.

Roland prezinta VT-4 Voice Transformer - Hamamatsu, Japonia, 16 octombrie 2018 -

Personalizati-va vocea cu VT-4

Roland VT-4 este un procesor de voce multi effect pentru cel mai important instrument – vocea umana. Ca si vocea umana, Roland VT-4 este usor de folosit, dar cu toate acestea, incredibil de eficient. Indiferent daca esti un artist de muzica electronica, DJ sau solist vocal intr-o trupa, VT-4 iti permite sa modelezi propriile sunete vocale, de la augmentare subtila la transformare radicala. Totul este la indemana, fara un meniu de navigat greoi sau programat anterior.

Efectele te vor lasa sa faci ce doresti: armonizare, vocoding, schimbarea pitch-ului, hard tunning si multe altele, sunt doar la un buton distanta. Marimea compacta si durata bateriei de cinci ore poate fi inca un argument puternic in utilizare.

Roland prezinta VT-4 Voice Transformer - Hamamatsu, Japonia, 16 octombrie 2018 -

Incredibil de creativ

Stilurile muzicale actuale folosesc din ce in ce mai mult sunete vocale neobisnuite, cu prelucrare complexa, facandu-le sa iasa in evidenta si sa atraga atentia ascultatorului. Cu Roland VT-4, ai la dispozitie o multime de efecte vocale, moderne si vintage, fara a fi nevoie sa apelezi la o configuratie complicata cu un computer si plug-in-uri interminabile.

Toate efectele sunt on-board, de la delay si reverb la efecte de vocoding. Interfata orientata spre tine, te ajuta sa navighezi in timp ce canti.

Roland prezinta VT-4 Voice Transformer - Hamamatsu, Japonia, 16 octombrie 2018 -

Cine vrei sa fi?

Pitch-uri care suna foarte bine si efectele incluse sunt foarte greu de obtinut in cazul in care nu exista un computer. Cu Roland VT-4 ai un control perfect si rapid, atat pe pitch, cat si pe efecte, cu fadere dedicate pentru fiecare sectiune.

Roland prezinta VT-4 Voice Transformer - Hamamatsu, Japonia, 16 octombrie 2018 -

Efecte nebanuite

Realizarea efectelor vocale complexe este usoara cu Roland VT-4 si poti utiliza simultan mai multe efecte. Utilizeaza butonul central Auto-Pitch pentru a regla doar cantitatea potrivita de efect adaugata apoi apasă butonul Megafon pentru a obtine un caracter putin murdar/vintage. Sau, accesati vocoderul cu un tape delay sau un chorus vintage, la o singura atingere, astfel incat sa puteti obtine diferite caracteristici de tip vocoder, diferite efecte lo-fi, armonii multi-timbrale si tipuri distincte de reverb si delay.

Adauga cate efecte doresti si apoi tine apasat buton Preset pentru a salva setarea pentru mai tarziu. Schimbarea preseturilor si reglarea este lina si imediata, fara rezultate discordante, glitch-uri sau intreruperi.

Control MIDI

Roland VT-4 functioneaza excelent stand along si poate armoniza si fara alta conectare cu device-uri dedicate. Dar, conectarea unei claviaturi MIDI la VT-4 deschide noi posibilitati si mai expresive, permitandu-ti sa controlezi in timp real Auto-pitch, Harmony si Vocoder cu notele pe care le canti la claviatura.

Poti sa-ti acordezi tonul vocii cu note specifice pe masura ce canti sau sa poti crea armonii instant multi-voci atunci cand formezi acorduri. Dimensiunea mica a lui VT-4 se potriveste perfect pe carcasa claviaturilor si se integreaza usor in configuratia ta.

Roland prezinta VT-4 Voice Transformer - Hamamatsu, Japonia, 16 octombrie 2018 -

Fara limite

Fie ca este vorba de un podcast saptamanal, fie de o seara de karaoke, daca vrei sa difuzezi vocea pe internet, ai atatea moduri de a iesi in evidenta cu VT-4. Combinatia de dimensiuni reduse, comenzi simple si capabilitati audio USB ale lui VT-4 il fac unic.

Daca doresti sa modifici vocea pentru o prezentare pe YouTube, streaming-ul jocurilor, podcasting si multe altele aplicatii poti face asta adaugand vocii tale umor, drama, inteligenta si varietate. Imaginatia ta este singura limita.

Concluzie

Roland VT-4 Voice Transformer este un puternic procesor de efecte pentru vocea umana. Compact si usor de utilizat, VT-4 permite utilizatorului sa conecteze rapid un microfon si sa realizeze sunete vocale performante.

Procesorul poate fi achizitionat de la magazinul Music and More din Bucuresti, de pe strada Ion Campineanu Nr.26.

Pentru mai multe informatii vizitati site-ul Music and More sau blog-ul nostru.