Scapa in cat mai scurt timp de pian „Rabla”

Piata de piane digitale este în continuă creștere în ultimii ani – iar noua linie CVP câștigă exponențial atenția unui număr foarte mare de utilizatori finali: de la pianiștii de profesie, la cei care studiază pianul de plăcere; atât pentru scenă, cât și în intimitatea locuintei personale.

Dorim să vă sprijinim în efortul pe care îl faceti pentru a achizitiona pianele digitale Yamaha din seria Clavinova CVP și astfel am creat o nouă facilitate : Campania: Scapa de ”Rabla”Campania se adresează tuturor celor care dețin claviaturi vechi:un pian

Valoarea bonus-ului este în funcție de modelul seriei CVP achiziționat:

CVP-601 CVP-605 CVP-609
150 Euro 250 Euro 400 Euro

Campania Scapa de ”Rabla”  începe în luna Mai 2013 și se încheie pe 15 Ianuarie 2014

Pian acustic sau digital, pianină, sintetizator sau chiar o orgă veche. Music&More va ofera posibilitatea primirii unui bonus unic ca dovadă a aprecierii faptului că achiziționati un nou pian Clavinova din seria CVP și în același timp că ati putut schimba pianul vechi.

Campania se adresează tuturor celor care dețin claviaturi vechi:un pian acustic sau digital, pianină, sintetizator sau chiar o orgă veche. Music&More va ofera posibilitatea primirii unui bonus unic ca dovadă a aprecierii faptului că achiziționati un nou pian Clavinova din seria CVP și în același timp că ati putut schimba pianul vechi.

pian-digital-roland, orga, orga veche, pian acustic, pian digital, pian nou

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.