• Brand
 • Pret
  lei
  lei
  • 429lei
  • 478lei

Cel mai rezistent hardcase pentru chitara clasica

Hardcase-urile pentru chitare clasice pot fi realizate din diverse materiale, iar alegerea materialului poate afecta nivelul de protecție și durabilitatea hardcase-ului. Iată câteva dintre materialele comune utilizate pentru confecționarea hardcase-urilor pentru chitara clasică:

 1. Lemn laminat: Hardcase-urile din lemn laminat sunt rezistente și oferă o protecție solidă pentru chitara clasică. Ele sunt ușoare și durabile, dar pot fi mai puțin rezistente la apă decât alte materiale. Acestea pot avea adesea un exterior texturat sau finisaje colorate pentru un aspect mai atractiv.
 2. Plastic ABS: Plasticul ABS (Acrylonitrile Butadiene Styrene) este un material plastic durabil și ușor care este adesea folosit pentru construcția hardcase-urilor. Acestea sunt rezistente la apă, șocuri și zgârieturi și oferă o protecție bună împotriva factorilor externi. Hardcase-urile din plastic ABS pot fi mai ușoare decât cele din lemn laminat.
 3. Fibră de sticlă: Hardcase-urile din fiberglas sunt extrem de durabile și rezistente la apă. Ele oferă o protecție excelentă împotriva șocurilor și pot rezista la uzura grea. Cu toate acestea, aceste hardcase-uri pot fi mai grele decât cele din alte materiale.
 4. Compozit cu fibră de carbon: Unele hardcase-uri sunt construite din materiale compozite cu fibră de carbon, care sunt extrem de ușoare și rezistente. Acestea pot oferi o protecție excelentă și pot fi ideale pentru muzicienii care călătoresc frecvent.
 5. Lemn masiv: Hardcase-urile din lemn masiv sunt rare, dar oferă o protecție excelentă și au un aspect clasic. Cu toate acestea, pot fi mai grele și mai scumpe decât alte opțiuni.

În funcție de bugetul, nevoile și preferințele dvs., puteți alege un hardcase pentru chitara clasică dintr-unul dintre aceste materiale. Este important să țineți cont de nivelul de protecție pe care îl oferă hardcase-ul și de portabilitatea acestuia atunci când faceți alegerea potrivită pentru instrumentul dvs. Un hardcase de calitate vă va ajuta să vă protejați chitara și să vă asigurați că rămâne în stare perfectă pentru mult timp.