• Brand
 • Pret
  lei
  lei
  • 119lei
  • 120lei

Husa potrivita pentru amplificatorul meu

Husa pentru amplificatorul de chitară este un accesoriu util pentru protejarea și transportul amplificatorului dvs. de chitară. Această husă are rolul de a proteja amplificatorul împotriva prafului, zgârieturilor, loviturilor și altor daune potențiale, precum și de a face transportul mai ușor și mai comod. Iată câteva aspecte importante de luat în considerare atunci când alegeți o husă pentru amplificatorul de chitară:

 1. Dimensiuni potrivite: Asigurați-vă că husa are dimensiunile potrivite pentru amplificatorul dvs. de chitară. Măsurați dimensiunile amplificatorului (lungime, lățime și înălțime) pentru a vă asigura că husa se potrivește corect. Husa trebuie să fie suficient de mare pentru a se potrivi amplificatorului, dar nu excesiv de mare pentru a evita mișcarea excesivă a acestuia în interior.
 2. Material de calitate: Husa trebuie să fie fabricată dintr-un material rezistent și durabil pentru a oferi o protecție adecvată. Materialele comune pentru husele de amplificatoare includ nylonul balistic, poliesterul sau bumbacul gros. De asemenea, asigurați-vă că husa are o căptușeală interioară moale pentru a proteja suprafața amplificatorului de zgârieturi.
 3. Grosimea stratului de căptușeală: Verificați grosimea stratului de căptușeală, deoarece un strat mai gros oferă o protecție mai bună împotriva impacturilor. Căptușeala cu spumă sau căptușeala de tip puf pot ajuta la absorbția șocurilor.
 4. Curele și mânere: Asigurați-vă că husa are curele sau mânere solide pentru transportul ușor. Curelele pot fi reglabile pentru a vă permite să purtați husa pe umăr sau în spate.
 5. Buzunare suplimentare: Unele huse de amplificator au buzunare exterioare pentru depozitarea cablurilor, pedalelor sau altor accesorii muzicale. Aceste buzunare pot fi utile pentru a păstra totul organizat în timpul transportului.
 6. Rezistența la apă: Dacă veți transporta amplificatorul în condiții de umiditate sau ploaie, este posibil să doriți o husă rezistentă la apă pentru a proteja echipamentul.
 7. Design și aspect: Deși nu este esențial pentru funcționalitatea unei huse, aspectul și designul acesteia pot fi importante pentru mulți muzicieni. Alegeți o husă care să vă placă estetic și să se potrivească cu stilul dvs.

Asigurați-vă că luați în considerare specificațiile și dimensiunile amplificatorului dvs. și că alegeți o husă de calitate care să se potrivească nevoilor dvs. pentru protecție și transport.