Roland A Lansat Noua Serie De Piane Digitale HP700

Seria HP700

Proiectat cu măiestrie pentru a se potrivi in orice casă, Seria Roland HP700 definește cu adevărat pianul perfect pentru familie.

Aplicațiile interactive precum redare muzicii favorite prin boxele încoporate și funcțiile avansate vă mențin motivat indiferent de vârstă, de abilitatea sau de ambiția muzicală. Claviatura și pedalele sensibile vă asigură că veți auzi și veți simți fiecare notă pe care o cântați, iar noua aplicație „Piano Every Day” cu Sheet Music Direct vă va încuraja să cântați mai des.

Acum Seria HP700 vă oferă peste 70.000 de melodii pentru a repeta și cântă sincron; vă puteți alege din peste 70 de genuri și stiluri muzicale, de la clasici la hip-hop, la blues și jazz. Seria HP700 vine și cu 380 de melodii încorporate, piese clasice, pop și jazz, cu acompaniament orchestral complet.

 

 

Modelul HP700 oferă stil, performanță și sunet cristalin, caracteristici pe care le-ați aștepta de la un pian de studio premium. Cu un design elegant, acest pian digital sigur va lăsa o impresie oriunde, iar seria de finisaje asigură că se va potrivi în orice ambianță. Claviatura avansată, funcțiile de învățare interactive de la bord și conexiunea Bluetooth cu aplicațiile muzicale vor garanta că veți fi întotdeauna inspirați să cântați, să explorați și să vă îmbunătățiți. Iar cabinetul elegant găzduiește un sistem audio puternic cu patru difuzoare, care oferă un sunet dinamic, curat și clar.

 

 

Indiferent dacă vă lucrați abilitățiile de bază sau sunteți un virtuoso, claviatura de pe pianele HP700 reacționează la atingerea dvs., punându-vă în control și păstrându-vă inspirația. De asemenea, veți aprecia mixul de tradiții artizanale și tehnologii de ultimă oră, fețele din lemn elegante ce conferă fiecărei chei albe o senzație familiară, precum un pian acustic, în timp ce cadrul interior durabil asigură fiabilitate fără întreținere pe parcursul a câtorva ani.

Comandă acum pe site-ul nostru: https://www.musicandmore.ro/categorii-premium/pian-digital-roland/