Kawai ES110 Vs Roland FP-30 – O Comparatie

ES110 vs FP-30

Fie că sunteți la început și căutați un instrument care să vă ghideze în primii ani de studiu ori sunteți dornici să vă reîmprospătați cunoștiințele, pianele entry-level de la Music and More vor fi cu siguranță mai mult decât un companion de încredere pentru dvs.

Pianele digitale Kawai ES110 și Roland FP-30 sunt două dintre cele mai celebrate modele entry-level, așa că mai jos v-am pregătit un scurt ghid ce vă va ajuta în a alege instrumentul potrivit.

Modelul ES110 combină tehnologia Hammer Key Action de la Kawai, un nou sistem de difuzoare și sample-uri de înaltă de pian într-o interfață cu 88 de clape, ce vă oferă o experiență imbatabilă în ale pianului, sub un format portabil, ieftin și ușor.

Dacă v-ați dorit un pian în casa dvs., dar nu aveți spațiul sau bugetul pentru un instrument real, FP-30 oferă sound-ul și caracteristicile moderne într-un corp cu 88 de clape, care se potrivește în orice spațiu. Ușor și portabil, cu numeroase sunete de pian și altele, funcții de învățare și înregistrare și suport Bluetooth pentru integrare cu aplicații muzicale, FP-30 oferă o experiență muzicală de primă clasă, care nu a putut fi atinsă până acum într-un astfel de pachet.

 

Alte Caracteristici:

 

Brand Kawai Roland
Model ES110 FP-30
Țara de origine China Malaezia
Număr clape 88 88
Tip claviatură Întreagă Întreagă
Tonuri 19 35
Melodii 5 30
Polifonie maximă 192 de sunete 128 de sunete
Sensibilitate claviatură Hammer Response Claviatură fixă (5 tipuri)
Pedale Sustain Pedalier dedicat cu 3 pedale
USB Nu Da
MIDI Da Da (format standard)

 

Pianul digital Kawai ES110 oferă moduri double și split, tehnologie Harmonic Imaging, Reverb de tip Room, Small Hall și Concert Hall, include pedala F-10H, plus este dotată cu diverși conectori speciali, iar difuzoarele pot rămâne activate pentru monitorizare locală.

Pe de altă parte, Roland FP-30 oferă o tonalitate bogată și receptivă datorită renumitei tehnologii de procesare a sunetelor „SuperNATURAL”, dispune de difuzoare stereo, are un design ergonomic, compact pentru o mobilitate ușoară în și din casă, studio sau clasă și oferă conectivitate wireless Bluetooth pentru utilizarea diverselor aplicații de smartphone.

Comandați acum:

ES110 – https://www.musicandmore.ro/claviaturi/pian-digital-portabil/kawai-es-110-bk-pian-digital-portabil.html

FP-30 – https://www.musicandmore.ro/categorii-premium/pian-digital-roland/roland-fp-30-bk-pian-digital-portabil.html