Interfetele audio Audient sunt acum disponibile la Music and More

Compania Audient a fost fondată în 1997 de David Dearden și Gareth Davies. Aceștia au fost partenerii fondatori ai DDA – o companie cunoscută pentru proiectarea de console de mixaj în anii 1980 și 1990. După vânzarea DDA și apariția consolelor digitale, ei au decis să dezvolte Audient cu scopul de a proiecta o consola analogica cu un sunet bun la un pret convenabil.

‘La Audient, calitatea începe cu primii pași de proiectare. Fie că luăm decizii cu privire la caracteristicile produselor, fie că le selectăm componentele, luăm deciziile bazandu-ne pe calitatea audio – o filozofie care ne-a ajutat sa construim o comunitate de utilizatori atât în ​​studiouri profesionale, cât și în home studio. Cu cea mai mare parte a echipei noastre încă implicata activ în audio, avem o pasiune pentru a înțelege nevoile clienților noștri și ne străduim constant să livrăm produse care ușurează procesul de înregistrare’

Audient iD4 are în dotare performanțele consolelor mari într-un șasiu elegant de dimensiuni reduse. iD4  poate îmbunătăți studioul dvs. cu unul dintre preamplificatoarele audio de clasă A de la Audent, un DI cu JFET discret, tehnologie de conversie de vârf și controlul monitoring-ului de tip consola. De asemenea roata de derulare virtuală ScrollControl vă permite să utilizați butonul de volum al iD4 pentru a modifica parametrii DAW și plug-in dar si pentru derularea bibliotecii iTunes. Audient utilizează același design de preamplificatoare de clasă A în întreaga gamă de produse, deci, fie că sunteți în studio, fie că vă aflați pe drum, cu iD4 vă puteți baza cu lejeritate. Rezultatul este uimitor de transparent, cu doar un indiciu de colorare.

Audient iD14 vă oferă convertoare AD-DA de înaltă performanță. Calitatea în fazele de design analogic vine odata cu anii de experiență ca designeri de console analogice, și cuplat cu o tehnologie de conversie remarcabilă, vă permite să auziți sunetul așa cum ar trebui să sune. iD14 a fost proiectat să reziste, așa că se va ridica oricaror asteptari. Potențiometrul de volum iD14 devine o roată virtuală de derulare care vă permite să reglați parametrii DAW sau plug-in, aplicația mixerului iD14 și chiar să derulați prin biblioteca iTunes. Oriunde se deplasează indicatorul mouse-ului, butonul iD poate ajusta orice!

iD22 oferă performanțe audio precum consolele de format mare într-un pachet compact și elegant. Oferind tehnologie de înaltă clasă de conversie „Burr Brown”, controale ultra intuitive într-o interfață simplă, JFET D.I, extensie ADAT, butoane speciale pentru presetări și multe altele, iD22 va deveni hub-ul studioului dvs. în cel mai scurt timp. Pe măsură ce setup-ul dvs. crește, iD22 poate fi extins prin conectorii optici de intrare și ieșire, care suportă atât ADAT cât și SPDIF. Dacă aveți nevoie să trageți tobe sau pur și simplu aveți nevoie de mai multe intrări, puteți să vă extindeți cu până la zece intrări printr-un preamplificator de microfoane cu opt canale, cum ar fi ASP880. Audient iD22 vine și cu trei taste funcționale programabile încorporate. Doar atribuiți funcțiile de monitorizare de care aveți nevoie la cele trei taste și permiteți creativității să curgă. Control real la îndemână!

Inspirat de cei 20 de ani de experiență în proiectarea de hardware analogic, iD44 este cea mai puternică interfață audio de până acum. Dispunând de convertoare de vârf de clasă, extensie ADAT și multe altele, iD44 oferă performanțe audio de top marca Audient, oferindu-vă sunetul profesional pe care îl meritați. iD44 dispune de același design de circuit găsit în consola noastră de renume ASP8024-HE și în întreaga gamă de produse. Conceput pentru a oferi noise ultra-scăzut și distorsiuni reduse, iD44 vă oferă o reproducere exactă a sursei, împreună cu suficientă de căldură analogică pentru a adăuga caracter oricărui proiect la care lucrați. Convertoarele de generație următoare au fost concepute pentru a oferi o gamă dinamică optimizată, asigurând că veți auzi cea mai onestă și naturală transpunere a înregistrării dvs. Cu Audient iD44 percepeți sunetele mai în detaliu, luați decizii de mixare mai bune și beneficiați de o claritate remarcabilă din momentul în care apăsați PLAY!

Comandă acum modelul care ți se potrivește: https://www.musicandmore.ro/audinet/