Blackstar A Lansat Varianta Def Leppard Hysteria A Mini-amplificatorului Fly 3

Blackstar Fly 3 Def Leppard

Blackstar tocmai a anunțat o ediție Def Leppard Hysteria a mini-amplificatorului lor de 3W, Fly 3 – completa cu artwork-ul albumului, plasat pe grila frontală.

Hysteria este un album de succes pentru Def Leppard și a vândut o mulțime de copii în întreaga lume. Acum, Blackstar a ales să sărbătorească albumul iconic al trupei, lansând un model Fly 3 Def Leppard Hysteria. Albumul este evident alcatuit din riff-uri memorabile semnate Phil Collen.

Noul Fly 3 este identic cu versiunea obișnuită a amplificatorului, cu toate caracteristicile deja cunoscute, dar vine într-o cutie specială comemorativă și cu artwork oficial pe grila din față.

Blackstar FLY 3 este un mini amplificator inovativ ce oferă 3 W într-o carcasă de dimensiuni reduse. Echiparea cu 2 canale (clean si overdrive), caracteristica Blackstar patentată „Infinite Shape Feature” și potentiometrul de delay fac ca acest amplificator să fie ideal pentru a fi folosit oriunde. Circuitul ISF oferă o plajă nelimitată de ajustări asupra tonului, plecând de la influențe „USA” până la „UK” sau o combinație între cele două. Combinat cu delay-ul încorporat, FLY 3 oferă utilizatorului un sunet unic și impresionant. De asemnea, cu ajutorul jack-ului de tip mamă, este permisă conectarea unui MP3, unei tablete, smartphone sau unui laptop pentru a cântă peste melodiile dvs. preferate. În plus, amplificatorul se adaptează perfect oricărei situații de playback – acasă, la birou sau în aer liber.

Comandă acum mini-amplificatorul Blackstar Fly 3 – Editia Standard pe site-ul nostru: https://tinyurl.com/yxgphocj

Puteți auzi noul Blackstar Fly 3 – Def Leppard Hysteria în acțiune în videoclipul demo de mai jos: