Nux Cerberus – Viitorul Unitatilor Multi-effect

Ai auzit stirile? Pedalele cu efecte multiple s-au întors, iar datorită tehnologiei moderne de procesare digitală și a integrării pe mai multe platforme, acestea sunt mai bune ca niciodată.

Ca unitate integrată de efecte și controller, Cerberus oferă toate efectele clasice, inclusiv circuite analogice de overdrive și distorsion, o multitudine de opțiuni de modulație și delay/ reverb. Cerberus vine echipat și cu un tuner, switch pentru tap tempo, software de editare a patch-urilor și implementare completă MIDI.

În timp ce conceptul acestei unități poate părea destul de simplu inițial, la o inspecție mai atentă este evident că există ceva mai mult sub carcasa ei. Având în vedere că secțiunile de delay/ modulație și secțiunile de overdrive/ distorsion au ieșiri diferite, va trebui să folosiți un alt cablu pentru a combina ambele secțiuni, ceea ce ar putea fi puțin confuz pentru începători și cei cu mai puțină experiență. Cu toate acestea, puteți utiliza aceste ieșiri separate pentru a vă împărți semnalul în loop-ul de efecte al amplificatorului favorit sau în setup-ul dorit.

Cu excepția acestui mic „inconvenient”, nu există nicio îndoială că Cerberus Integrated Effects and Controller de la NUX are scopul de a fi un concurent adevărat în cadrul pieței moderne. Datorită combinației de comenzi, comutatoare și modele de efecte intuitive, Cerberus facilitează accesul rapid la editarea și salvarea unor multitudini de tonuri clasice.

Bazându-se pe caracteristicile amplificatoarelor americane clasice folosite în hard rock, metal și blues, construcția de tip analogică a secțiunilor overdrive/ distorsion permit o recreare fidelă a tonurilor clasice ale anilor ’70 și ’80. Secțiunea de modulație oferă 3 voci diferite ale pe chorus, precum efecte de tip tremolo, phaser și uni-vibe. Secțiunea de delay/ reverb a programului Cerberus oferă opțiuni de rutare similare cu circuitul de distorsion pentru îmbunătățirea tonului la discreție, iar opțiunea încorporată de tap tempo este cu siguranță un plus.

Datorită micilor sale caracteristici unice, fectul și Cerberus Integrated Effects and Controller de la NUX este o soluție viabilă pentru cei care doresc să intre pe piața de multi-efecte fără a-și depăși un buget decent. Dispunând de o construcție robustă, o interfață ușor de manevrat și o secțiune de efecte deosebit de atrăgătoare, Cerberus a fost creat cu siguranță cu scopul de a face o impresie de durată, pe măsură ce NUX caută să redefinească conceptul de pedale multi-effect în epoca modernă.

Comandă acum NUX Cerberus: https://tinyurl.com/y37ek2p2