BOSS GT-100 – cel mai recomandat procesor de efecte – Music and More

gt-100-1Procesoarele multi-efect ajută la configurarea unui setup de pedale simplu și, în același timp, la obținerea unei multitudini de sunete și timbre diferite. Chitariștii amatori apreciază ușurința de utilizare și configurarea simplă a acestor pedale multi-efect, dar de multe ori aceste pedale sunt folosite și de muzicieni profesioniști, întrucât oferă o multitudine de posibilități într-un „pachet” compact, ușor de transportat.

Într-un sondaj al site-ului Spinditty, procesorul pentru chitară BOSS GT-100 se remarcă drept cel mai recomandat procesor, alături de Line 6 POD HD500X, Digitech RP1000 și Zoom G5.

gt-100-2GT-100 este un procesor bine echipat ce include o gamă largă de facilități, de la cele clasice la cele moderne. Cu noua generație de procesare COSM, BOSS GT-100 permite simularea sunetelor de amplificatoare vintage, dar și personalizarea acestora. BOSS GT-100 permite și modificarea timbrelor cu sonorități noi prin funcția de AMP CUSTOMIZE. Pedala de ACCEL deschide noi orizonturi de expresie, aceasta permite controlul simultan a mai multor parametri, efecte variabile în timp ca FEEDBACKER, S-BEND, TWIST etc. O altă caracteristica a procesorului GT-100, este atribuirea de amplificatoare diferite pentru fiecare canal și separarea semnalului în funcție de dinamică și frecvență. Fiecare canal este capabil să redea setările proprii de amplificatoare și efectele acestora.

gt-100-0