Roland 909 day – Doua produse dezvaluite

Pe 9 septembrie, peste 30 de noi produse Roland si BOSS isi vor face aparitia la festivalul de muzica Roland- „The Future. Redefined.”, cu ocazia zilei aniversare Roland 909 day.

Evenimentul va fi difuzat din 8 orase ale lumii, iar transmisia va putea fi urmarita cu ajutorul serviciului de live-streaming pus la dispozitie de firma japoneza.

Cu putin timp inainte de inceperea evenimentului, cei de la Roland au pornit o campanie de tip teaser pe retelele de socializare.

Roland 909 Celebration Event

Primul produs la care se face referire este un set de tobe electronice de dimensiuni reduse. Dupa spusele producatorului, acesta nu ar trebui sa ocupe mai mult loc in camera decat un fotoliu obisnuit. Setul de tobe este adresat celor care nu dispun de spatiul disponibil necesar pentru acomodarea unui set de tobe acustice. Roland spera sa atraga cat mai multi potentiali muzicieni ce isi doreau un set de tobe compacte pentru a putea studia si acasa.

 

Un al doilea proRoland 909 Celebration Eventdus ce va fi prezentat in cadrul evenimentului „The Future. Redefined.” va fi un grand piano digital. Un pian de concert este piesa centrala a oricarei camere, chiar daca proprietarul nu canta la pian. Roland doreste sa imbine design-ul clasic,  romantismul si eleganta pe care le presupun un grand piano cu avantajele aduse de tehnologia digitala pe care Roland o are la dispozitie. Astfel, un muzician desavarsit se va putea bucura de sunetul pianului si de greutatea clapelor, iar copiii sau incepatorii vor profita de beneficiile aduse de caracteristicile digitale ale pianului.

Live-streamingul evenimentului „The Future. Redefined.” va putea fi vizionat aici, incepand cu ora 13:10, in data de 9.09.2016.