Cezar Popescu este artist Schecter in Romania!

Cezar PopescuVine un moment in viata unui muzician cand un endorsement este considerat necesar. Prin intermediul Music and More– distribuitor oficial Schecter in Romania, Cezar Popescu, chitarist Vita de Vie, devine endorser al chitarelor Schecter.

La Music and More, ne dorim colaborarea cu muzicieni de elita, ce se pot bucura de calitatea instrumentelor si care doresc sa-si asocieze imaginea cu produsele pe care le oferim.

Despre pasiunea lui pentru chitara, Cezar spune ca „a venit spontan, intr-un context simplu, cand aveam 15 ani, si a devenit drumul meu”.

Drumul in viata lui de muzician a inceput in primul an de facultate. Si chiar el ne spune ce inseamna Vita de Vie pentru chitaristul, omul, Cezar Popescu: „Capitolul 1 al carierei mele muzicale. De fapt si prefata, si niste capitole de la mijloc. Vita de Vie este despre a nu te opri, a nu te plafona, a nu te multumi. Este despre a creste permanent.”

Influenta ideologiei Vita de Vie este vizibila in viata lui de muzician. Numarul proiectelor in care este implicat si varietatea acestora denota o dorinta a lui de diversificare.

Printre proiectele la care ia parte Cezar Popescu se gasesc: Mozart Rocks, un proiect in care muzica rock se intalneste cu cea clasica; Domination, trupa tribut Pantera; Redrum, trupa tribut Alice in Chains si Days of Confusion, despre care Cezar spune ca este „proiectul in care cant si ma exprim ca si cand as face-o doar pentru mine.”

2016Music and More, distribuitor exclusiv al chitarelor Schecter in Romania, si-a dorit un endorser, chitarist de top, la acelasi nivel precum sunt si chitarele electrice Schecter. Cezar Popescu, in aprecierea noastra, poate sta alaturi de ceilalti endorseri Schecter din intreaga lume.

Chitarele Schecter sunt faimoase pentru calitatea constructiei si versatilitate. De 40 de ani, tinta celor de la Schecter este de a oferi chitare de calitate ce atrag chitaristi dinamici ce provin din genuri muzicale diverse.

Schecter si-au consolidat pozitia pe piata chitarelor handwound-pickupsprin oferta de chitare cu specificatii foarte bune la preturi accesibile, dar si printr-un sunet aparte, pentru ca multe dintre chitarele Schecter vin cu doze Schecter Custom Shop, construite manual in California.

Te asteptam la Music and More pentru a-ti gasi chitara Schecter perfecta pentru tine.