Noul Procesor de Chitara BOSS GT-1000 – Review

BOSS GT-1000 – Review

Noul Procesor de Chitara BOSS GT-1000 - Review

In era procesoarelor pentru chitara si amplificatorelor profiler Roland vine pe piata cu cel mai nou procesor pentru chitara electrica si anume BOSS GT-1000. Acest procesor pentru chitara este perfect din punct de vedere al sunetului si al design-ului. Elegant si modern BOSS GT-1000 dispune de o carcasa robusta si bine construita. Este echipat cu o multitudine de intrari si iesiri inclusiv port USB si intrare pentru o pedala de expresie suplimentara. De asemenea exista mufe pentru conectarea a doua pedale externe mono sau una stereo. Exista si o trimitere de schimbare a canalelor amplificatorului.

Display

Noul Procesor de Chitara BOSS GT-1000 - ReviewIn momentul in care procesorul BOSS GT-1000 porneste pe display apar afisate foarte simplu doar numarul de patch-uri , functiile tuturor pedalelor sau lantul de semnal al patch-urilor. In ceea ce priveste editarea aceasta poate fi simpla dar trebuie mai intai citita cartea tehnica sau urmarite tutoriale video pentru a reusi sa folosesti acest procesor la capacitate maxima. Spre deosebire de alte tipuri de unitati BOSS GT-100 dispune de o banca cu „signal chains” complet izolat.

Sunet

Din punct de vedere al sunetului BOSS GT-1000 dispune de un sampling rate de 32 biti pe 96 kHz ceea ce face ca tonul chitarei sa fie ebsolut perfect. De asemenea este foarte simplu sa iti creezi un ton decent de amplificator high-gain cu saturatia la care te astepti. In ceea ce priveste efectele, exista o Noul Procesor de Chitara BOSS GT-1000 - Reviewmultitudine de modulatii, delay-uri, drive-uri cu setari intuitive pe display permitandu-ti clar sa vezi parametrii oferiti.

Unul dintre avantajele sistemului „patch” este asamblarea presetarilor complicate – sa zicem un patch cu delay stereo, reverb si chorus stereo. Pentru fiecare asemenea patch exista doua blocuri ce pot fi asignable si care pot fi activate sau deconectate cu ajutorul comutatoarelor CTL. Acest lucru iti permite sa treci la canalul de Gain al unul amplificator cu foarte mare usurinta.

Noul Procesor de Chitara BOSS GT-1000 - ReviewNoul BOSS GT-1000 este un procesor pentru chitara foarte practic ce te ajuta in toate conditiile posibile. Pentru mai multe detaliii tehnice despre BODD GT-100 acceseaza link-ul musicandmore.ro/BOSS GT-1000