Pedala de Modulatie BOSS MD-500 – Review

Pedala de Modulatie BOSS MD-500 - ReviewBOSS MD-500

Stim cu totii ca sunt multi chitaristi carora le plac efectele de modulatie mai ciudate in pedalboard-ul iar MD-500 ofera o gama larga de astfel de efecte.

Pedala pentru chitara BOSS MD-500 dispune de 12 moduri distincte de efecte de modulatie cu foarte multe optiuni, de selectie a parametrilor (exista 28 de algoritmi in total). In modul chorus spe exemplu poti accesa efecte mixate precum chorus si vibrato sau sunete vintage de la un CE-1. Intreaga modalitate de redirectionare a patch-urilor si capacitatea de editare complexa sunt aceleasi ca si la RV-500 dar exista un set diferit de valori atribuite potentiometrelor, precum Rate, Deph sau punctii determinate separat pe butoanele 1 si 2 pentru fiecare mod.

Pedala de Modulatie BOSS MD-500 - Review

Varietate de efecte

Pe langa modul standard al Chorus-ului, Flanger-ului si Phaser-ului pedala BOSS MD-500 ofera variante mai specializate pe aceste teme in special parametrii ce simuleaza rack-ul de studio Dimension D de la Roland si Uni-Vibe. De altfel daca dispui de o pedala fuzz in plus o poti conecta la MD-500 cu ajutorul functie insert-loop, ceea ce iti va oferi versatilitate sporita.
Pentru un efect boostat nu va trebui sa conectezi o pedala overdrive doarece pedala BOSS MD-500 dispune de functii boostate ale casicului Leslie. Tremelo-ul unui amplificator poate fi usor obtinut dar daca doresti un efect de modulatie mai puternic exista patch-ul Slicer ce poate fi folosit cu ajutorul functiei tap-tempo. Pe langa toate acestea exista atat un auto-wah excelent cat si un efect „Octave”.

Pedala de Modulatie BOSS MD-500 - ReviewCa si efecte individuale pedala BOSS MD-500 dispune de patch-uri excelente dar prin faptul ca poti combina efectele in modul A/B Simul te poate ajuta sa creezi efecte uimitoare instantaneu pentru fiecare melodie din playlist.

Aceasta pedala simplista furnizeaza o gama enorma de efecte si posibilitati de modulare. Pedala BOSS MD-500 ofera o flexibilitate si o versatilitate greu de atins de multe pedale din gama sa. Pentru mai multe detaliii despre achizitia pedalelor BOSS acceseaza link-ul: musicandmore.ro/pedale-boss