BOSS MS-3 Multi Effect Switcher

Evolutia Pedalboard-ului Clasic

BOSS MS-3 Multi Effects Switcher, este un nou concept de pedalier care maximizeaza optiunile creative prin combinarea unui motor multi-efecte de clasa mondiala cu un comutator pedalboard intr-o unitate dedicata.

Acum, oricine poate pune impreuna un sistem de efecte profesionale care este incredibil de compact, extrem de usor si suficient de versatil pentru a obtine aproape orice sunet imaginabil. MS-3 este o unitate capabila sa ruleze sase efecte interne simultan, dar poti integra in sistem si trei dintre pedalele tale preferate.

De asemenea iti ofera si control de RIG, oferind posibilitatea de a comuta canalele amplificatorului tau. Utilizand procesorul BOSS MS-3 poti modifica efectele in timp real si beneficiezi de acces la interfata MIDI. Cu MS-3 este usor sa iti creezi pedalboard-ul ideal fara a mai avea nevoie de un looper traditional.

Boss Ms-3 Multi Effect Swicher

  • Solutia ideala pentru crearea unui pedalboard profesional si compact
  • Crearea unui sound autentic cu sase efecte si bucle audio pentru conectarea a trei pedale externe
  • 112 tipuri de efecte incorporate pentru chitara si bas, inclusiv delay, reverb, mod/pitch effects, overdrive, distors si multe altele
  • LCD luminat, butoane de editare si LED-uri in panou pentru status-ul de pornire / oprire a buclelor si efectelor
  • Functii pentru pedala de control si pedala de expresie
  • Echipat cu jack-uri de intrare pentru comutarea canalelor amplificatorului si iesire MIDI
  • Tuner incorporat, noise suppressor si egalizare incorporata
  • USB pentru creare si backup prin intermediul software-ului MS-3 Editor.

Boss Ms-3 Multi Effect Swicher

Versatilitatea de care ai nevoie

Design-ul modelului BOSS MS-3 iti ofera libertatea de a crea orice tip de set-up de efecte de care ai nevoie. Poate fi folosit ca unitate de efecte generale iar pentru a aduce un plus tonului tau poti incorpora trei pedale stompbox in sistemul de bucla incorporat. De asemenea, poti comuta canalele amplificatorului cu ajutorul procesorului sau il poti folosi ca o simpla unitate de efecte in caz ca doresti ceva simplu pentru calatorie.

Boss Ms-3 Effect Swicher

 

Trei canale de bucla

Prin canalele de bucla ale MS-3-ului poti conecta trei sisteme diferite de efecte la aceasta unitate. Vei dori probabil sa conectezi pedale de boost sau de overdrive, dar poti folosi orice efecte iti doresti. O data ce pedalele sunt conectate, poti sa activezi/dezactivezi buclele in mod individual si sa pozitionezi efectele interne ale unitatii in jurul lor in orice fel doresti.

Boss Ms-3 Loop jack

 

 

 

Unitate de efecte BOSS MS-3 de inalta calitate

Pentru a completa cele trei bucle externe, BOSS MS-3 este echipat cu 112 tipuri de efecte ce sunt organizate in sase categorii disponibile simultan. FX1, FX2 contin multe efecte de la overdrive si distors la compresoare. MOD1 si MOD2 ofera faimosul chorus BOSS, tremolo, delay si reverb. Toate efectele sunt fantastice pentru chitara dar exista si un preset special optimizat pentru chitara bas.

Boss Ms-3 Pedal Board

 

Creativitate la nivel inalt intr-o  unitate compacta

Unitatea BOSS MS-3 este incarcata cu efecte si ofera un design ultra-eficient pentru a iti putea permite crearea sound-ului ideal. Ecranul LCD este luminat pentru a afisa clar numerele si parametrii patch-urilor/ bancilor. In plus, procesorul este echipat cu butoane de acces rapid pentru editare si indicatori de stare pentru bucle si efecte. Cu 200 de patch-uri ai destula memorie pentru stocarea efectelor.

Boss-Ms 3 Set Up

Foot Contrlol rapid si eficient

MS-3 sunt echipate cu switch-uri durabile din metal, usor de apasat, pentru o utilizare mai eficienta a sistemului. In modul Memory unitatea va permite schimbarea bancilor si patch-urilor. Schimbarea in modul Manual activeaza/dezactiveaza buclele si efectele, dar ofera si posibilitatea de a controla mai multi parametri pentru o expresivitate sporita. Setarile din Manual Mode pot fi stocate in patch-uri si va permit astfel crearea unor setari personalizate si dinamice pentru melodii si stiluri diferite.

Boss-Ms 3 Pedal Board

Profesionalism de inalt nivel

Mergand dincolo de elementele de baza, BOSS MS-3 are numeroase optiuni pentru un control mai bun. Ai posibilitatea de a conecta pedale externe pentru tap-tempo, efecte on/off si de a ajusta diversi parametri (volum, wah, pitch shift etc.) folosind pedale de expresie. Iesirile de control sunt disponibile pentru comutarea canalelor amplificatorului si ale efectelor. Exista chiar si o iesire MIDI pentru trimiterea informatiilor catre PC sau catre pedalele cu functii MIDI. In plus, cele doua iesiri audio ale unitatii MS-3 pot fi setate pentru o operare mono sau stereo, oferind flexibilitate pentru rig-urile dual amp.

Boss-Ms 3 Effect SwitcherBoss Ms-3 pedal Board

Intrare USB

MS-3 este echipat cu o intrare USB pentru a putea accesa Free Editor/Librarian MS-3, software disponibil pentru computerele Mac si Windows. Aceasta conectivitate iti permite sa editati efecte, sa atribui parametri de control, sa setezi tempo-uri si multe altele printr-o interfata grafica. De asemenea, poti crea copii de rezerva, poti organiza patch-uri individuale si si poti realiza grupuri de patch-uri in Live Sets pentru concertele tale.