Roland a introdus o nouă linie drum pads, seria SPD ONE

Roland SPD::ONE, electronic pads

ROLAND SPD ONE Percussion

Un mod mai simplu de a adăuga sunete autentice de percuție

Roland – SPD.ONE Percussion este un nou tip de pad de percuție digital, ce permite oricărui muzician să adauge sunete autentice de percuție în interpretarea sa muzicală. Acesta conține 22 de sunete realiste de percuție inclusiv premier/tobă mică, tobă mare, fus, cinel, tamburină și multe altele. Puteți importa propriile date/sunete în unele din cele 12 bănci de sunet pe care le include. La Roland SPD.ONE se poate cânta cu betele de tobe sau mainile iar ajustările trigger-ului sunt foarte intuitive.

Alimentat de baterii sau acumulatori AC, Roland SPD::ONE poate fi folosit pe masa de studio, pe podea sau montat în kit-ul vostru de percuție. Acesta vine livrat cu un adaptor special de fixare pe stativul de tobă, microfon, stativul de sintetizator sau orice alt stativ din studio. Utilizarea este simplă și o poate face orice muzician chiar și cei mai puțini tehnici. Prin folosirea celor patru potențiometre puteți schimba volumul, balansul, selecta sunete și ajusta efectul. Fie ca ești tobosar, percutionist, DJ, sau vocalist, Roland SPD::ONE PERCUSSION, este un mod simplu și flexibil de a vă extinde paleta de sunete și a vă revigora interpretarea live.

spd_one_percussion_top 1

spd_one_percussion_hands_hero 2

PAD DE PERCUIE DIGITAL PE CARE SE POATE CANTA CU BETELE, MAINILE SAU PICIOARELE

Fiecare muzician este unic, iar instrumentul trebuie să-i completeze stilul de creativitate și interpretare. SPD.ONE PERCUSSION vă permite să cântați cum doriți. Pe acest pad digital de percuție se poate cânta cu bețele de tobe, mâinile sau chiar picioarele. In plus puteți adjusta setările de sensibilitate și declanșare ale trigger-ului în numai câteva secunde. Percuționiștilor le va plăcea faptul ca dipozitivul este solid și că pad-ul are nivelul de ricoșeu al bățului foarte natural. Chitariștii îl pot folosi ca stompbox de percuție inclus în pedalboard. Practic orice muzician poate cânta pe el fără dureri de degete la sfarșitul concertului.

spd_one_percussion_instruments_hero 3

ADUCETI INTRUMENTE  LA CONCERTUL VOSTRU, CE NU POT INCAPEA INTR-O GEANTA 

Roland SPD::ONE conține 22 de sunete. Fiecare este o reproducere fidelă a unui sunet de percuție acustic. Astfel puteți folosi intrumentele pe care nu le-ați putea aduce în mod normal la concert, inclusiv tobe mari, premiere, gonguri și chiar timpane. Cu toate că un shaker este mic și transportabil, acestuia îi este necesar un microfon de amplificare. Roland SPD.ONE PERCUSSION vă poate aduce sunetul de shaker într-o melodie și poate completa cu alt instrument în următoarea melodie. Acum este mai simplu și mai flexibil ca niciodată să adăugați intrumente de acompaniament cântecului dvs.

spd_one_percussion_easily_fit_hero 4

SE POTRIVESTE PERFECT PE SCENA IN ORICE CONFIGURARE DE INSTRUMENTE

SPD.ONE PERCUSSION este suficient de compact pentru a se încadra în configurația dumneavoastră existentă fără a fi nevoie să schimbați pozitia celorlalte elemente. Cu ajutorul adaptorului de montare inclus, puteți fixa cu ușurință padu-ul pe un fus, cinel sau tom sau chiar pe un stativ standard de microfon. Se poate cânta pe SPD::ONE, fără a fi montat pe nimic, pur și simplu pus pe o masă, pe podea sau pe orice suprafață solidă.

spd_one_percussion_portable_hero 5

PORTABIL SI USOR DE TRANSPORTAT

Puteți lua SPD::ONE ori de cate ori doriți și oriunde datorită dimensiunii sale compacte și funcționării pe bază de baterii. Este suficient de ușor pentru a fi pus într-un rucsac sau într-o cutie de instrumente și suficient de robust pentru a călători cu dvs, datorită construcției sale metalice. Chiar în deplasare, puteți să creați propriile dumneavoastră sunete prin intermediul căstilor și să folosiți acele sunetele în set-up-ul de concert din noaptea respectivă.

spd_one_percussion_easy_control_hero 6

CONTROL USOR PRIN FOLOSIREA CELOR PATRU POTENTIOMETRE

Folosirea SPD::ONE PERCUSSION este foarte simplă. Nu există sub-meniuri complexe sau secvențe repetitive de butoane – alegeți sunetele dumneavoastră doar prin rotirea selectorului de bănci în oricare dintre cele 12 poziții. Cu numai patru butoane principale de pe panoul frontal, aveți tot la îndemană, inclusiv capacitatea de a personaliza sunetele, de a regla volumul general, de a ajusta balansul și efectul în timp real.

spd_one_percussion_performance_hero 7

IMBUNATATITI PERFORMANTELE DUMNEAVOASTRA CU AJUTORUL IMPORTULUI DE DATE, SUNETE

SPD:ONE PERCUSSION este încărcat cu sunete de înaltă rezoluție dar puteți să folosiți și propriile sample-uri create de dumneavostră. Prin USB puteți importa fisiere audio WAV de până la 5 secunde, doar prin operatiunea drag and drop. Sunetele dumneavoastră pot fi modificate și adaptate utilizând butoanele de reglare și efect. Daca doriți să folosiți/importați sunete mai mari de 5 secunde puteți cumpăra pad Roland SPD::ONE WAV, pad dedicat, care poate gestiona până la 4 GB de sunet WAV.

spd_one_percussion_daw_hero 8

CONTROLLER MIDI COMPACT PENTRU PRODUCTIA MUZICALA

Datorită portului incorporat USB – MIDI, Roland SPD::ONE PERCUSSION poate fi folosit pe post de controller digital pentru un DAW computer. Acesta oferă o modalitate excelentă de a reda sunetele bazate pe software și de a vă îmbunătăți producțiile muzicale cu track-uri realiste MIDI.