Schecter PT Standard – Chitara Electrică a anilor ’80

Care este rolul chitarei Schecter PT în lumea chitarelor moderne? Cu noua serie „USA Production”, chitare electrice Schecter sunt acum mai accesibile și, ca și până acum, beneficiază de calitatea superioară specifică chitarelor electrice „custom shop”.

Schecter PT Standard – Calitate Custom-Shop la un preț competitiv

Schecter a reușit să o calitate ridicată în cazul chitarelor accesibile fabricate în Korea (Diamond Series). Astfel a devenit extrem de cunoscut în segmentul de preț entry-level.

Este posibil ca mulți dintre fanii chitarelor Schecter să nu cunoască acest lucru, dar compania Schecter a fost înființată în anul 1976. A început manufacturarea de chitare electrice custom-shop în anul 1979, lansând unele dintre cele mai bine văzute chitare electrice din anii 1980. Acest lucru se întâmpla cu mai bine de un deceniu înainte de lansarea seriei de buget „Schecter Diamond Series”

Schecter PT Standard

Schecter Guitar Research a lansat o nouă serie de chitare electrice: „USA Production Serios”. Prin această serie, producătorul își propune să obțină instrumente excelente prin extinderea fabricii „Custom Shop” din California. Astfel, Schecter Guitar Research promite să furnizeze chitare electrice de top la prețuri competitive.

Unul din primele modele de chitare electrice Schecter din seria „USA Production” este noul „Schecter PT Standard”. Acesta este un design inspirat de modele legendare de chitare Schecter „Pete Townshend” ale anilor 1980.

Schecter PT Standard Body

Chitara electrică Schecter PT Standard are un design clasic, specific producătorului. Schecter PT Standard este o chitară single-cut ce ridică experiența de interpretare la un nivel superior. Tastiera chitarei PT Standard este foarte confortabilă, fiind realizată din lemn de arțar. În plus, chitara este echipată cu doze Schecter Diamond. Datorită caracteristicilor de top, chitara Schecter PT asigură un plus de susținere și rezonanță sonoră.

Design-urile moderne de chitare Schecter, precum Schecter Hellraiser C-1, s-au bucurat de un imens succes. Poate din această cauză mulți am uitat sau am trecut cu vederea latura clasică a design-ului Schecter. PT Standard este o chitară electrică destinată chitariștilor ce au nevoie să obțină rapiditate și precizie în timpul interpretărilor. Nu în ultimul rând, chitara este dedicată celor ce apreciază o chitară electrică pentru design-ul clasic.

Schecter PT Standard Pickups