Cea mai mare reprezentanță Roland și BOSS din România

De ce am ales produsele Roland?

Piane digitale

Pian Digital Roland Magazinul MuzicaPrintre altele, Roland este cunoscut drept producătorul primului pian electronic din lume echipat cu o claviatură sensibilă la velocitate. Astfel, interpreții au putut cânta pentru prima oară la un pian electronic folosind nuanțe de la pianissimo la fortissimo. Producătorul nu s-a oprit aici și a continuat să dezvolte pianele digitale cu fiecare generație a acestora.

În zilele noastre, pianele digitale Roland sunt considerate produse de top, fiind într-o permanentă competiție tehnologică cu alți producători de renume precum Yamaha.

Am decis să comercializăm aceste piane digitale din mai multe motive. Așa cum am menționat anterior, pianele Roland se remarcă atât prin sunetul autentic, cât și prin claviatura avansată. De asemenea, pianele digitale ale producătorului sunt foarte fiabile și reprezintă o investiție de lungă durată. Producătorul profită de această fiabilitate și oferă 10 ani garanție tuturor pianelor digitale din seriile de top: Roland HP și LX.

Pedale și procesoare BOSS

Pedale Boss Magazin Chitara ElectricaBOSS este o divizie ce aparține Roland Corporation – producătorul japonez specializat în dezvoltarea de instrumente muzicale, echipamente audio-video și accesorii ale acestora. De-a lungul anilor, BOSS a lansat efecte și procesoare pentru chitarele acustice și electrice. În ultima perioadă, BOSS a dezvoltat și alte produse de succes precum amplificatoarele de chitară electrică BOSS Katana sau amplificatoarele Acoustic Singer pentru chitară și solist vocal. Tocmai datorită fiabilității tuturor echipamentelor, BOSS oferă acum 5 ani garanție pentru toate pedalele compacte.

Lider mondial în dezvoltarea tobelor electronice

Tobe Electronice Roland Magazin Bucuresti Instrumente MuzicaleAșa cum ne-am fi așteptat, seturile de tobe electronice Roland sunt renumite atât pentru fiabilitate, cât și pentru performanța extraordinară a pad-urilor și a modulelor de sunete. Primele produse V-Drums® au debutat în anul 1997, iar gama de tobe electronice s-a îmbunătățit continuu de-a lungul anilor. Deoarece suntem convinși de fiabilitatea acestor seturi de tobe electronice, am luat decizia de a oferi cumpărătorilor 3 ani garanție.

Cele mai bune acordeoane electronice din lume

Roland a reușit să reproducă fidel sunetul acordeonului clasic folosind propria tehnologie „Physical Behaviour Modelling”. Datorită acestei tehnologii, toate componentele acordeoanelor digitale V-Accordion, inclusiv burduful acordeonului, funcționează la fel atunci când sunt comparate cu cele ale unui acordeon clasic. Asemenea altor produse, apreciem fiabilitatea acestor acordeoane și oferim 3 ani garanție pentru toate aceste produse.

Locul I pentru cele mai vândute și apreciate căști DJ

Este posibil ca aproximativ 45% dintre DJ să utilizeze căștile V-MODA. Fiind parte a portofoliului Roland, căștile V-MODA sunt folosite de artiști celebri. Printre aceștia se numără Roger Sanchez, Justin Prime sau The Crystal Method. Aceste căști vor fi în curând disponibile pentru testare în reprezentanța noastră.

Ce poți găsi în cel mai mare showroom Roland/BOSS din România

Magazin Roland Romania Instrumente Muzicale SintetizatorÎn showroom-ul Music and More găsiți piane digitale din seriile high-end Roland, întreaga serie de sintetizatoare Boutique, AIRA, Jupiter sau Juno, precum și singurul display AIRA Creative Hub din România. De asemenea, la noi puteți testa o multitudine de pedale, procesoare și efecte BOSS, precum și întreaga serie de amplificatoare BOSS Katana. Nu în ultimul rând, aveți șansa de a găsi în showroom-ul nostru produse în curs de lansare. La Music and More ați putut testa înainte de lansare, pentru prima dată în România, o mulțime de instrumente muzicale și echipamente precum mixerul pentru iOS și Android Roland GO:Mixer, pianul digital de scenă RD-2000, procesorul de efecte BOSS MS-3 cu multi-switch incorporat sau neașteptatul sintetizator Roland Boutique SE-02 – primul sintetizator complet analog al acestei serii.