Schecter și Zakk Wylde au trecut împreună la următorul nivel

În data de 08 Decembrie 2015 Schecter Guitar Research și Wylde Audio, firma ce a creat Wylde Guitars sub îndrumarea legendarului Zakk Wylde, au semnat un contract de distribuție la nivel mondial. Schecter Guitars vor distribui Wylde Guitars prin intermediul rețelei lor de distribuție ce acopera peste 70 de țări. În România, Wylde Audio va fi reprezentat de Music and More.

 

„Suntem extrem de încântați să lucrăm cu Zakk și Wylde Audio pentru realizarea acestor chitare electrice”, afirmă vicepreședintele executiv al Schecter Guitar Research, Marc Lacor. „Zakk a fost incredibil în recunoașterea a ceea ce a vrut de la propria sa marcă și aducerea celui mai bun produs posibil pe piață.”

Primele modele de chitare electrice Wylde Audio disponibile vor fi Odin, War Hammer și Viking. Acestea vor debuta la Winter NAMM 2016. Zakk a folosit deja prototipuri la spectacolele recente cu Black Label Society. „Sunt foarte încântat de faptul că 2016 va marca lansarea Wylde Audio”, afirmă Wylde. „Pentru mine, este următorul pas. Începi ca un jucător, apoi devii manager și ajungi un VIP al unei echipe, iar atunci echipa își dorește să devii proprietar. M-am înconjurat de oameni super-talentați pentru a face din această viziune o realitate, și, având alături echipa Schecter o să pot aduce calitatea boutique pe care o promite Wylde Audio la următorul nivel.”

La Winter NAMM 2016, Zakk Wylde va avea un stand la care va prezenta noile sale chitare alături de Schecter. Probabil vorbim în numele tuturor când spunem că așteptăm cu nerăbdare să vedem cum sună modelele pe care ni le pregătește Zakk, așa că nu uitați să ne verificați pagina de Facebook pentru a vedea filmările din cadrul evenimentului de lansare!

chitare electrice schecter

De la stânga la dreapta: Rob „Blasko” Nicholson (Mercenary Mgmt.), John Gaudesi (Schecter Custom Shop), Zakk Wylde, Michael Ciravolo (Președintele Schecter), Marc LaCorte (Schecter EVP)