Noul pian digital portabil Roland FP-30

Roland a anunțat, la expoziția NAMM a anului 2016, noul pian digital portabil FP-30 – un instrument compact cu un preț de achiziție avantajos, ce este echipat cu tehnologii de actualitate. Roland FP-30 dispune de sunete excelente și beneficiază de conectivitate Bluetooth® pentru a putea fi utilizat împreună cu o gamă largă de dispozitive mobile. Modelul de pian digital portabil Roland FP-30 este perfect pentru spațiile reduse ca dimensiuni și este ușor de transportat. Astfel, acest pian digital portabil este recomandat atât cursanților, cât și profesorilor și interpreților.

fp-30-1

Un pian digital cu o echipare de top

Generatorul Roland SuperNATURAL® ajută la obținerea unui sunet de pian detaliat, fiind potrivit chiar și celor mai avansați interpreți. Claviatura acestui pian digital portabil este de tip PHA-4, are 88 clape învelite în fildeș sintetic și este echipată cu hammer action și escapement – configurație ce poate fi găsită și la pianele Roland high-end.

De asemenea, Roland FP-30 este echipat cu un sistem audio stereo performant ce produce un sunet bine definit, cu mult peste posibilitățile altor piane digitale compacte. Conectarea unei perechi de căști oprește automat difuzoarele incorporate și vă permite să exersați oricând doriți, fără a-i deranja pe cei din jur. În plus, acest pian digital portabil incorporează două ieșiri pentru căști – 6.3 mm și 3.5 mm – ce pot fi utilizate simultan cu majoritatea căștilor audio disponibile pe piață. Aceste ieșiri pot fi folosite și pentru conectarea pianului la un sistem audio extern, dacă vă doriți acest lucru.

Pian digital portabil Roland FP-30 Negru

Datorită configurației moderne, Roland FP-30 poate întrece pianele acustice din perspectiva productivității. Acesta include sunete suplimentare de corzi, orgă, voci și piane electrice. Două sunete pot fi acționate simultan prin suprapunere utilizând funcția dual-voice, cât și separate pe claviatura cu ajutorul funcției split. De asemenea, în locul metronomului puteți utiliza ritmurile de tobe incorporate – o metodă plăcută de a vă îmbunătăți sincronizarea ritmica.

Pian digital portabil Roland FP-30 Panou de control

Mai multe posibilități de utilizare

Roland FP-30 se remarcă de asemenea prin conectivitatea diversificată. Funcția Bluetooth poate fi folosită cu o multitudine de aplicații muzicale realizate pentru smartphone-uri și tablete. O gamă largă de programe, printre care și GarageBand, pot fi folosite pentru a interacționa direct cu pianul digital Roland FP-30. Astfel, pianul digital devine o platformă eficientă atât pentru învățare, cât și pentru compoziție. Prin conectorul USB puteți reda piese în format WAV/SMF, dar puteți de asemenea să salvați înregistrările pe stick-uri direct din recorder-ul SMF al pianului.

Pian digital portabil Roland FP-30 Alb

Disponibil și cu stativ și pedalier dedicat

Pe de altă parte, Roland FP-30 este disponibil în mai multe configurații. Poate fi achiziționat ca pian digital portabil pentru a fi utilizat cu un stativ pliabil. În schimb, dacă vă doriți să obțineți un aspect clasic, puteți achiziționa și stativul opțional KSC-70 împreună cu unitatea de trei pedale KPD-70. Atunci când pedalierul Roland KPD-70 este conectat aveți opțiunea de a utiliza una din pedale pentru a trece la următoarea pagină de partitură în aplicații precum piaScore și Sheet Music Direct®.

Pentru mai multe informații despre acest pian digital portabil vizitați www.rolandus.com/products/fp-30/ .