Ernie Ball au Lansat Noua Pedala de Volum si Tuner VPJR.

Acordorul Ernie Ball VPJR. este combinația perfectă de 2 pedale în 1, oferind un control precis al volumului și un tuner digital cu ecran tactil de înaltă definiție.

Pedala VPJR. dispune de un tuner cromatic rapid și precis, ce poate fi calibrat pe o gamă largă, cu precizie de 0.1 cenți, cu afișaj grafic pentru volum și alte opțiuni. Ecranul mare vă permite să comutați automat între modurile pedalei, în funcție de poziția „tălpii”. Cu toate acestea, configurații de tip „always-on” sunt accesibile printr-o apăsare dublă pe ecranul tactil.

Această pedală se poate utiliza cu orice adaptor de 9V disponibil pe piață și vă oferă un headroom de până la 18V. În plus, Ernie Ball VPJR. este perfectă pentru muzicienii cu lanțuri de efecte mari, datorită circuitului său buffer discret și a opțiunii FX Loop. Pedala este disponibilă într-o varietate de culori, precum alb, argintiu, roșu sau negru.

Pentru și mai multe pedale și accesorii Ernie Ball, intrați pe site-ul nostru: https://www.musicandmore.ro/ernie-ball.html/