Echipamente De Iluminat pe Care Orice DJ Trebuie Sa Le Detina

Wash Lights:

Tipul de lumini Wash Lights este folosit pentru a crea atmosfera animata pentru evenimente transformand spre exemplu un banal zid intr-un perete multi-color. Tipurile de lumini Wash Lights pot fi statice sau mobile iar cele grupate pot fi folosite pentru a ilumina diverse zone de pe scena. Acestea mai sunt denumite si „floodlights”.
Doua alte tipuri de Wash Lights ce sunt adesea folosite sunt luminile PAR si panourile LED tip „bar lights”. Luminile de tip PAR sunt de diferite dimensiuni si sunt alegerea perfecta atunci cand este nevoie de un fascicul ingust de lumina. Ele au de asemenea niveluri diferite de luminozitate si sunt utilizate pentru ringuri de dans sau alte spatii deschise.

Stroboscop si Proiector Laser:

Efectele de lumina tip stroboscop utilizeaza un fascicul de lumina alba pulsatorie pentru a crea un efecte vizuale. Ele sunt foarte populare in cluburile de dans si sunt disponibile atat cu becuri traditionale cu filament, cat si cu LED-uri in game de putere pentru a se potrivi diferitelor locatii in care sunt amplasate. Puteti alege modele independente sau cele controlate prin sisteme DMX, ce pot fi programate. Modelele activate de sunet pot crea o atmosfera deosebit de interesanta.

Lumini tip ADJ Lights:

Incepeti cu cateva lumini simple cum ar fi o bara LED sau o lumina LED RGB. Luminile ADJ pot fi controlate cu usurinta de la distanta printr-o telecomanda ADJ infra-rosu. Sunt mult mai simplu de utilizat fata de un sistem DMX spre exemplu. De asemenea sistemul DMX are plusurile sale deoarece dispui de mult mai multe optiuni de control a efectelor de lumina.

Concluzia este ca pe langa faptul ca poti stapani cu usurinta consolele DJ, pentru o atmosfera pozitiva si distractiva va trebui sa iti achizitionezi si aceste tipuri de lumini.
Pentru detalii despe cum poti cumpara proiectoare LED, proiectoare laser sau lumini tip stroboscop viziteaza site-ul magazinului Music and More musicandmore.ro/Lumini-Scena-Efecte sau showroom-ul nostru din Bucuresti.