MAONO AME2 – Cea mai bună soluție de producție audio pentru creatorii de conținut

Maonocaster E2​ este produs de compania Maono. Cu această combinație incredibil de accesibilă, robustă și versatilă de studio de producție și inregistrare de microfon, până când sunteți gata să începeți intr-un studio de sunet, acesta are tot ce aveți nevoie pentru a face orice, de la podcasturi și streamuri, până la radio și înregistrari CD demonstrativ.

Nu am avut niciodată un studio de producție cu care să inregistrez. Anterior, toate podcastingurile, transmisiile în flux și video au fost făcute folosind un mic microfon USB simplu și nu mă văd să mă întorc acolo. Această unitate mică (aproximativ cat Nintendo Switch) are toate caracteristicile. Există o serie de intrări, inclusiv un port XLR pentru microfon, o intrare de conectare pentru instrumente și conectivitate Bluetooth pentru a vă conecta telefonul la acesta.

Odată ce sunteți conectați, există tot felul de intrări care vă pot ajuta să rulați emisiuni live, să ajustați setările pentru a se potrivi cu mediul dvs. și, în general, să înregistrați un sunet impecabil. Cele 11 butoane programabile (opt care permit până la 20 de secunde de înregistrare și trei care acceptă până la un minut) vă permit să introduceți melodii și efecte sonore în înregistrările dvs. din mers. Între timp, o opțiune de buclă vă permite să mențineți efectul sonor. Ai nevoie de o pauză rapidă la baie în mijlocul fluxului? Pune muzică rapid. Publicul tău nu va sti (cu siguranță). Între timp, celelalte butoane vă permit să simulați diferite medii (astfel încât să puteți falsifica înregistrarea într-o vale, adăugând un ecou, de exemplu), precum și să reglați sunetul produs, să reglați pitch-ul, timbrul și înălțimea vocii și comutați activați și opriți o opțiune de anulare a zgomotului. Acesta din urmă face o treabă bună prin eliminarea zgomotului ambiental, cum ar fi ploaia și mașinile care trec, dacă spațiul dvs. de înregistrare se întâmplă să fie o cameră cu vedere la o stradă.

Alte glisoare pot modifica și mai mult zgomotul care este permis în microfon în comparație cu volumul și adâncimea. Pe scurt, sunt multe de lucrat aici, mai ales dacă sunteți mai nou în acest domeniu, dar datorită unor instrucțiuni solide, a numeroase ghiduri online și a unei ușurințe distractive în utilizare, Maonocaster E2​ este ceva care vă ajuta până când vei găsi un sunet care îți place. Sigur ca există studiouri de producție pe piață care sunt mai performante decât acesta, dar acesta este ușor, portabil și ușor de utilizat. Bateria este suficient de decentă, dar pentru călătorii sau sesiuni prelungite, este posibil să doriți un power bank sau două ca rezervă.

De asemenea, merită remarcat faptul că există multe în E2 pe care nu le-am mentionat (sau probabil nu le voi folosi vreodată). Acea conexiune Bluetooth care vă permite să conectați E2 la telefon este o soluție excelentă dacă, de exemplu, sunteți in sesiunea radio si trebuie sa  preiei apeluri prin Skype sau Discord.  Este posibil să conectați două microfoane la dispozitiv pentru a permite podcasting live la evenimente sau interviuri cu invitații.

Ceea ce îmi place foarte mult la Maonocaster E2 A este că, deși poate fi o placă de sunet și un microfon entry-level, este un produs la un nivel superior de captare și producție de sunet. Cu siguranță obțineți mai multe caracteristici și funcții decât veți obține vreodată de la un microfon USB, iar unitatea E2 acceptă unele echipamente de sunet de ultimă generație. Veți putea înființa un studio profesional cu asta? Nu, desigur că nu. Dar pentru aproximativ 400 de lei, Maono este un câștigător. Chiar dacă ajung să obțin o consolă de ultimă generație, există totuși beneficiul portabilității pentru călătorii în străinătate și altele asemenea. Datorită lui Maonocaster E2​, sunt un fan instantaneu al acestei companii.

Vezi produsul: Maono AME2

Sursa articolului: https://www.digitallydownloaded.net/2022/05/gadget-review-maonocaster-e2-a.html