Modele Noi de Chitare Schecter in 2020 – Partea II

Schecter scoate la iveală, înainte de evenimentul NAMM din ianuarie încă 2 game noi de chitare: noile modele Corsair și Banshee GT!

Seria de chitare cu look clasic Corsair este acum disponibilă în noi culori: Black, Gold, și Natural. Fabricate din lemn de arțar și echipate cu doze Schecter Diamond ’78, cheițe de acordaj Grover Rotomatic 18:1 și neck de tip Thin ‘C’, aceste chitare vor întoarce cu siguranță privirile și vă vor oferi flexibilitate maximă în materie de tonuri.

Schecter Corsair Gloss Black (BLK)

Schecter Corsair Gold Top (GTOP)

Schecter Corsair Gloss Natural (GNAT)

Iar pentru cei ce doresc mai multă putere și tonuri heavy cât cuprinde, Schecter vine cu seria Banshee GT pentru a îi satisface din plin!

Corpuri din lemn de mahon cu fețe de tip Flamed Maple (arțar), neck Ultra Thin ‘U’ cu tijă de reglaj din fibră de carbon ranforsată, un sistem tremolo exclusiv Schecter – Floyd Rose Special ‘Hot Rod’ Locking Tremolo și dozele active EMG sunt doar câteva dintre caracteristicile de top de pe aceste chitare. Super versatile în orice stil muzical, special create pentru metal și shredding non-stop!

Schecter Banshee GT FR Satin Trans Blue (STBLU)

Schecter Banshee GT FR Satin Trans Purple (STP)

Schecter Banshee GT FR Satin Charcoal Burst (SCB)

Schecter Banshee GT FR Satin Trans Red (STR)

Răsfoiește acum oferta noastră Schecter: https://www.musicandmore.ro/schecter.html/