Noi Modele de Chitare Electrice Cort in 2020

Cort Guitars nu au stat pe loc nici la început de an, lansând noi modele de chitare electrice la NAMM 2020, pentru toate buzunarele, de la instrumente high-end pentru shredding non-stop, la chitare cu fler vintage ce nu te costă o avere.

Vârful de linie al modelelor popularei serii X – X700 Duality – combină materiale de calitate, componente hardware „boutique”, doze humbucker Seymour Duncan® și o atenție sporită la detalii pentru a oferi un instrument extrem de elegant și îndrăzneț, pe care se poate interpreta ușor, rapid și care este suficient de versatil pentru a acoperi orice gen muzical și stil. Acum și în noua nuanță Antique Vintage Burst.

X700 Duality Antique Vintage Burst

Pentru chitariștii moderni care caută o estetică unică, materiale de top și o chitară care poate acoperi mai multe genuri, de la djent metal până la rock modern, KX500 Etched Black este aici să satisfacă aceste nevoi. Inspirat de cele mai populare modele (KX508MS și KX500MS), noul KX500 vine în configurație convențională cu 6 corzi și echipată cu doze humbucker Fishman Fluence Modern, câștigând deja popularitate în rândul profesioniștilor de pretutindeni.

KX500 Etched Black

Pentru cei dornici să se prezinte cu un look gotic, întunecat, KX300 Etched este alegerea perfectă. Cu un corp negru, mat, cu accente roșii/ aurii pe fața de frasin open-pore, ce emană o vibrație organică, această chitară uimitoare este echipată și cu o pereche de doze EMG® RetroActive Super77 – o potrivire excelentă pentru corpul din lemn de mahon, ce va competa look-ul cu un sound pe măsură.

KX300 Etched

Seria CR250 primește o actualizare cu 2 noi culori, Antique Amber și Dark Blue Burst, ce păstrează încă rădăcinile de epocă, dar care încearcă o estetică rock modernă, sofisticată. Fanii rock-ului clasic se vor bucura cu siguranță de aspectul actualizat.

CR250 Antique Amber / CR250 Dark Blue Burst

CR200 primește acum o actualizare modernă cu vopseaua sidefată Flip Blue. Chitariștii care doresc acel „bling” în plus și personalitate specială vor fi plăcut surprinși de noul finish, care își schimbă treptat nuanța în funcție de unghiul de vizualizare.

CR200 Flip Blue

Moștenind aspectul și specificațiile chitarelor pre-SuperStrat din trecut, G250FR stabilește un nou standard pentru cei care caută cele mai versatile și fiabile instrumente, ce oferă un sunet puternic, o varietate de tonuri și o acțiune deosebită.

G250FR

Pentru și mai multe chitare electrice Cort, consultă oferta noastră: https://www.musicandmore.ro/chitare/chitara-electrica/cort-guitars/