Nektar Lanseaza AURA Beat Composer in Martie 2020

Nektar AURA este un instrument puternic de creare a ritmurilor. Dispunând de 16 pad-uri iluminate RGB hiper-sensibile, step-sequencer, „pad repeat engine” și un control incredibil al plugin-urilor, AURA aduce un flux de lucru nou și unic în orice configurație DAW sau MIDI externă.

Împreună cu software-ul Nektarine 2.0 inclus, AURA devine un centru de comandă pentru plugin-uri VST, VST3 și AU. Nektarine poate găzdui până la 16 instrumente diferite simultan. Orice pad poate fi redirecționat către un nou plugin și salvat ca parte a unui proiect / melodie in-DAW sau a unui patch din soft pentru utilizare ulterioară.

Motorul de „pad repeat” AURA este accesibil direct de pe controller, având buton dedicat de Pornire / Oprire și meniu de setări. În plus, pad-urile sensibile la atingere vă vor ajuta să creați linii de tobă dinamice mult mai ușor.

La apăsarea butonului „SEQ”, cele 16 butoane LED se transformă într-un step-sequencer clasic. Acesta poate fi folosit de asemenea pentru instrumente MIDI conectate la ieșirea dedicată a controller-ului.

Nektar AURA este conceput pentru controlul software-ului Nektarine, dar poate fi folosit și ca un controller USB programabil în modul „Intern”. Se conectează via hard- și software prin USB sau MIDI.

NEKTAR AURA se va lansa în MARTIE 2020.

Pentru o lista completă de MIDI controllere și pad-uri Nektar, vizitați site-ul nostru: https://www.musicandmore.ro/nektar.html/