Roland lanseaza cel mai evoluat pian digital din seria Hp

Roland a lansat cel mai evoluat pian digital din seria Hp, citeste acest articol si te vei convinge de pianele lor.

Roland reuneste cele mai bune tehnologii ale pianelor digitale Roland intr-un instrument atractiv ce ofera performante premium la o valoare incredibila. Cu tehnologie Super NATURAL Piano, fiecare nota are caracterul sau propriu, fidel performantei uneia acustice veritabile. Cu sensibilitatea si repetitia rapida a clapei, aceasta claviatura transpune cu fidelitate diferentele tonale subtile ale diferitelor stiluri de cantare si forta la care sunt apasate clapele.

Spatiul de sunet unic creat atunci cand cantati la un pian acustic este realizat printr-o combinatie complexa dar armonioasa de elemente. HPi-50 ofera o exprienta de sunet identic multidimensionala prin intermediul tehnologiei inovatoare Acoustic Projection, ce furnizeaza magia sa printr-un sistem de difuzoare multi-canal avansat. Fiecare difuzor este situat in mod special in interiorul cabinetului Hpi-50 pentru a proiecta corespunzator fiecare element de sunet la pozitia lui naturala, cu toate elementele inteligent imbinate pentru a reproduce adevaratul camp de sunet a unui pian acustic.
pian de vanzare bucuresti, pian digital, pian digital din seria hp, pian digital ieftin, pian digital roland, pian digital second hand, pian roland.
O mare varietate de caracteristici practice interactive va ofera un sprijin solid pentru a va dezvolta abilitatile de a canta la pian. Cursul Finger Training afiseaza puterea degetului ale ambelor maini pe ecran in timp ce cantati exercitiile Hanon incorporate, aplicatia Visual Lesson identidica zonele partiturii digitale la care trebuie sa exersati. Acestea precum si alte caracteristici va ofera unelte puternice pentru a va imbunatatii cantarea, indiferent daca sunteti incepator sau pianist avansat care canta de ani de zile.

Acum puteti achizitiona si performa la acest incredibil pian digital, vizitand magazinul de instrumente muzicale Music&More dealer oficial Roland.

Intra pe http://musicandmore.ro sa te convinge de calitatea produselor noastre la cele mai atractive si ieftine preturi.

roland

pian digital roland

pian digital roland ieftin

magazin instrumente muzicale

magazin instrumente muzicale Bucuresti

pian de vanzare

pian de vanzare bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *