Produse din oferta MusicandMore, premiate la MIA (Music Industries Association)

Music Industries Association (MIA) este asociația comercială din UK ce reprezintă industria de echipamente muzicale. Aceasta are misiunea de a „Crea și Încuraja Producția Muzicală”. Membrii MIA includ fabricanți, distribuitori, publiciști, retaileri și muzicieni. Printre membrii MIA se numără companii producătoare precum Yamaha, Marshall, Fender, acoperind toate tipurile de instrumente și stiluri muzicale, precum și magazine muzicale din UK.

Printre instrumentele și echipamentele muzicale premiate în 2015 se regăsesc și produse din oferta magazinului MusicandMore, precum:

Roland JD-XA

Future Music Hardware of the Year Award – „The JD-XA is unique and inspiring and wears many hats admirably. Time to get saving!”.

Sintetizator hibrid analog-digital Roland JD-XA

JD-XA este un sintetizator lansat de Roland anul acesta ce alătură un generator de sunet digital cu unul analogic, combinație ce oferă posibilitatea de a obține o multitudine de sonorități noi. Sintetizatorul hibrid Roland JD-XA se remarcă de asemenea prin funcționalitatea panoului frontal ce vă permite accesul rapid la o gamă largă de reglaje, funcții și efecte, precum modulation, sequencer, arpeggiator și, nu în ultimul rând, un vocoder excelent.

BOSS SY-300

MusicRadar Innovation of the Year Award – „The Boss SY-300 marks a giant leap forward for guitar-synth kind.

Sintetizator pentru chitară BOSS SY-300

BOSS SY-300 este un sintetizator de chitară ce nu necesită utilizarea dozelor de chitară divided / MIDI.

La baza sintetizatorului de chitară BOSS SY-300 se află trei oscilatoare ce pot produce diferite sunete elementare în funcție de forma lor, precum sine, saw și square wave.

Aceste trei oscilatoare combinate sunt apoi direcționate printr-un etaj de efecte ce vă oferă posibilitatea de a obține sunetul dorit într-un mod rapid, ușor și flexibil. Printre aceste efecte se numără overdrive, distorsiune, reverb și dely, precum și multe altele.

Schecter Banshee Elite-6

Guitarist Electric Guitar of the Year Award – „One of the best-sounding rock guitars we’ve played.

Chitara electrică Schecter Guitar Research - Banshee Elite 6

Banshee Elite-6 este o chitară electrică produsă de Schecter Guitar Research ce prezintă o construcție de calitate și este echipată cu doze excelente. Corpul chitarei este realizat din lemn de frasin și are fața realizată din lemn de arțar flamed. Tastiera chitarei este fabricată din lemn de abanos, conține inlay-uri mother-of-pearl și este echipată cu 24 taste X-Jumbo inoxidabile. Prin construcția acesteia, tastiera permite o acțiune excelentă și acces facil la tastele mai ridicate.

Poate cea mai remarcabilă caracteristică a acestei chitare sunt dozele echipate din fabrică. Aceste doze (USA SuperCharger) sunt realizate manual, cu Sustainiac în poziția gâtului (Sustainiac este disponibil doar pentru modeleld e 6 și 7 corzi).

Laney Ironheart IRT-Pulse

MusicRadar Innovation of the Year Award – „One of the best desktop preamps we’ve ever used – and one of the year’s best bargains.

Preamplificator lămpi Laney IronHeart

Laney Ironheart IRT-Pulse este unul din cele mai bune preamplificatoare din această categorie de preț. Este perfect atât pentru studioul de acasă, cât și pentru studioul de proiect.

Poate unul din cele mai importante elemente ale preamplificatorului cu lămpi Laney Ironheart IRT-Pulse este output-ul USB ce permite înregistrare cu latență zero, direct în DAW-ul Windows sau Mac. IRT-Pulse include de asemenea funcție de re-amping, ce preia o înregistrare de chitară neprocesată și o trece prin echipament în timpul înregistrării ulterioare. Astfel, obțineți practic nenumărate posibilități de ajustare a sunetului chitarei.

IRT-Pulse este echipat cu funcție speaker emulation, o ieșire balansată și o intrare auxiliară. De asemenea, IRT-Pulse poate fi controlat și mai mult utilizând trei preset-uri de ton (dark, bright și EQ), potențiometre rotative pentru gain și volum, precum și un bypass cu buffer corespunzător.