Noua claviatură MIDI Nektar – Impact LX88

Controller-ul MIDI Nektar Impact LX88 este produsul de top al liniei Impact, și dispune de o claviatură cu 88 de clape semi-grele.

Nektar este o nouă companie ce a debutat cu celebrele MIDI controllere din seria Panorama. Ca și seria Impact, claviaturile Panorama sunt căutate datorită integrării excelente cu aplicațiile software DAW.


Impact LX88 este un controller ce include de asemenea și 9 fadere, 9 butoane de control, 6 butoane dedicate pentru transport, 8 potențiometre, input pentru foot switch, control wheels și MIDI out. În plus, poate cel mai important, include 8 pad-uri sensibile la velocitate, utile atât în studio cât și în timpul interpretărilor live.

Design-ul claviaturii Nektar LX88 este realizat în primul rând pentru live performance. Astfel, sunt incluse funcții precum split și layer ce oferă interpretului posibilitatea de a alege punctul de split și de a trimite schimbări de program MIDI pentru fiecare din zonele utilizate. Totul poate fi realizat foarte ușor.

impact-LX88-home4Poate unul din cele mai importante aspecte ale claviaturilor Nektar este integrarea excelentă într-o multitudine de aplicații de tip DAW. Ca și celelalte claviaturi Impact (LX25, LX49 și LX61), LX88 poate fi integrat foarte ușor cu software precum Digital Performer, FL Studio, Logic Pro, Reaper, Reason, Studio One, Cubase etc. În plus, include template-uri de configurare adiționale pentru Avid Pro Tools și Ableton Live.

Datorită fișierelor de integrare DAW puteți obține un workflow excelent. Pe lângă funcțiile deDAWs bază ale unei claviaturi MIDI, LX88 vă oferă multe alte posibilități. Printre acestea se remarcă schimbarea ușoară a pistelor, comutarea între controlul mixerului și al instrumentelor, configurarea și pornirea punctelor de loop, control asupra metronomului, funcție de undo, etc.

În schimb, dacă aveți nevoie compatibilitate GM din diverse motive, puteți în continuare să creați fișiere de configurare pentru necesitățile specifice, așa cum puteți face cu orice controller MIDI. Din acest punct de vedere, Impact LX88 este o claviatură extrem de flexibilă. Nu în ultimul rând, asemeni altor claviaturi Nektar, Impact LX88, în ciuda faptului că este o claviatură MIDI, vă oferă acum experiența interpretării la un instrument hardware datorită implementării extraordinare în workflow-ul software.

Impact_LX88

impact-LX88-home1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *