O modalitate excelentă de a vă proteja auzul în timp ce vă bucurați de muzică

Alpine MusicSafe PartyPlug – Dopuri Antifonice

Ca iubitor de festival, sunt expus în mod constant la muzica tare. Așadar, am încercat să-mi protejez auzul cu Alpine PartyPlug. Citiți mai multe despre acest produs minunat și despre experiența mea cu aceste dopuri antifonice

Ce am comandat si ce include setul.

Două dopuri de urechi cu filtre acustice
Cutie de depozitare
Cutie suplimentară de transport
Tijă mică pentru introducerea dopurilor de urechi
Manual de utilizare

Dopurile de urechi sunt realizate din plastic moale, elastic (AlpineThermoShape). Se simt confortabil și sunt foarte ușoare. După ce te obișnuiești cu ele, nu vei observa presiune asupra urechii. PartyPlugs sunt disponibile în patru culori: alb, negru, gri argintiu și transparent. În timp ce le folosesc, alții abia le pot vedea. Dacă filtrele de la capăt sunt prea lungi, le puteți scurta cu ușurință.

Cu ajutorul unor prieteni care au comandat acelasi model, am întrebat daca se simt altfel și nimeni nu a avut probleme în a le folosi. Se potrivesc tuturor.

Durata de viata si calitate

Materialul se simte foarte moale, dar totuși robust și elastic. Durata de viață nu este determinată, dar pe cutie scrie ca le puteți folosi de peste 100 de ori. Alpine Party Plug va ajung pentru cateva sezoane de festival dacă le păstrați curate. Pentru asta, puteți folosi apă caldă și săpun normal.

Un plus extraordinar este Miniboxx care vine gratuit cu fiecare PartyPlug. Păstrați-vă dopurile de urechi în siguranță, puneți-le pe brelocuri, în buzunar sau oriunde doriți. Nu veți pierde dopurile de urechi din întâmplare, deoarece obturatorul cutiei este stabil. De asemenea, puteți cumpăra un cablu pentru dopurile de urechi (15 lei) dacă le introduceți și scoateți frecvent.

Una peste alta, Alpine PartyPlug sunt bine fabricate

Sunet și protecție

În timp ce utilizați PartyPlug, veți auzi mai puține frecvențe înalte, dar totuși un bas puternic. Calitatea muzicii nu se schimbă – imaginați-vă că reduceți puțin volumul – așa se simte efectul. Dacă doriți să vedeți statisticile și numerele exacte în dB, verificați pagina produsului aici: Alpine Party Plug

Am fost surprins cât de bine și de curat îmi auzeam prietenii vorbind. Nu este doar o promisiune falsă: filtrele acustice funcționează! Ține minte că îți vei auzi propria voce mai tare și, uneori, prietenii mei nu mă puteau înțelege pentru că eram prea liniștit.

Este o modalitate excelentă de a vă proteja auzul în timp ce vă bucurați de muzică de calitate. Recomand acest produs tuturor iubitorilor de muzică.

Poti comanda aici: