​SOUNDSATION EDGE: Chitare acustice care se evidentiaza din „multime”

​Soundsation, marca italiană care își croiește drum în lumea chitarelor din 2005, câștigând tot mai mulți utilizatori cu produsele sale de mare valoare, începe anul 2024 prin lansarea a două noi linii de chitare acustice: EDGE ST și EDGE. SOLID. Semnul distinctiv al seriei EDGE​ constă în cotiera corpului, care conferă instrumentului un aspect vizual și un confort rezervat de obicei pentru chitare mult mai scumpe.

Atenția la detalii, alegerea lemnului și calitatea generală a construcției sunt cele care diferențiază seria EDGE în segmentul său de piață, cu două chitare conduse de același spirit, dar diferențiate în unele caracteristici tehnice.

Seria EDGE ST

Un instrument remarcabil pentru cei care doresc să treacă  dincolo de nivelul de entry level fără a cheltui o avere. EDGE ST​ are un corp din sapele cu blat din molid, digestie și punte din nuc și cotieră și legături din mahon. EDGE ST-urile sunt, de asemenea, soluții excelente pentru redarea live sau înregistrare, fiind disponibile într-o versiune cutaway cu preamplificator Fishman GT-1 soundhole. Corzile atemporale d’Addario XP completează imaginea.Completano il quadro le intramontabili corde d’Addario EXP 16.

Seria EDGE SOLID

Cei care caută o soluție mai avansată vor găsi în EDGE SOLID mai multe upgrade-uri în construcție, funcționalitate și estetică. Cele mai notabile sunt blatul din molid masiv și utilizarea lemnului de trandafir pentru tastiera, punte, bridge și cotieră.

Hardware-ul este, de asemenea, îmbunătățit cu tunerele superioare turnate sub presiune. Echipat cu corzi d’Addario XP, EDGE SOLID este disponibil și în două versiuni: pasiv dreadnoutgh sau activ cutaway cu preamplificator Fishman GT-1.

Finisaje si culori

Toate chitarele din seria EDGE au un design cu un finisaj satinat cu por deschis, disponibil în 4 culori: Natural, Transparent Black, Brown Sunburst și Yellow Sunburst.

VEZi TOATE CHITARELE DIN SERIA EDGE