Recomandare Roland FP-60 vs Roland FP-90 – Care dintre ele este mai potrivit pentru mine?

Recomandare Roland FP-60 vs Roland FP-90

Recomandare Roland FP-60 vs Roland FP-90 - Care dintre ele este mai potrivit pentru mine?
Roland FP-60

Comparăm pianul digital Roland FP-60 cu Roland FP-90 pentru a vă ajuta să vă decideți care este mai potrivit nevoilor tale. Vă arătăm de ce FP-60 este cea mai bună opțiune pentru trecerea de la utilizarea in studio la cantatul pe scenă.

Când vine vorba de alegerea unui pian digital de înaltă calitate pentru aplicatii multiple și de care se poate bucura atât începătorul, cât și profesionistul există două selecții în lumea pianului digital pe care trebuie să le încercați cu adevărat – Roland FP-60 și Roland FP-90.

Dar care este potrivit pentru tine? Și de ce ar trebui să alegeți unul sau celălalt?

Să aruncăm o privire mai atentă și să vă oferim diferențele între Roland FP-60 și Roland FP-90 Digital Piano.

 

 

Comparatii intre pianele digitale Roland FP-60 si Roland-FP-90

 

Model

FP60

FP90

Mecanismul de actionare al claviaturii

PHA4

PHA50

Generatorul de sunete

SuperNATURAL sound engine (sampling)

SuperNATURAL modelling (modelling)

Piano Designer

4 optiuni

10 optiuni

Intrare de microfon

Nu

Da

Difuzoare interne

2

4

Greutate

19kg

24kg

Recomandat

Pianistilor si Trupelor in miscare

Studentilor si celor care studiaza la domiciliu

 

Recomandare Roland FP-60 vs Roland FP-90 - Care dintre ele este mai potrivit pentru mine?
Roland FP-90 BK WSP

Roland FP-90 Digital Piano este un pian digital standard, care se adresează în mod constant muzicienilor profesioniști pentru a obține un sunet fantastic, sunet hiper realist și satisfacție pe scenă. Deși este un pic mai scump, pentru un prim pian, merită cu siguranță investiția dacă vrei să performezi serios. De asemenea, credem că se califică drept unul dintre cele mai bune piane digitale pentru muzicienii profesioniști și artiștii interpreți, datorită tehnologiei SuperNATURAL Piano Modeling. Oferă un sunet autentic de grand piano, tuseu real și 4 difuzoare de înaltă calitate.

Ok, cui se adresează?

Recomandare Roland FP-60 vs Roland FP-90 - Care dintre ele este mai potrivit pentru mine?Ei bine, cântârind peste 24 kg, Roland FP-90 este mai greu decât FP-60. Dacă călătoriți sau vă deplasați, veți observa faptul că este foarte greu. Puteți să-l mișcați, doar dacă utilizati un troller cu roți. Ați putea prefera modelul FP-60, deoarece este mai ușor.

Acest pian, FP-90 este ideal de utilizat in casă sau la școa in sala de curs, oferind un sunet frumos, sunete variate de sintetizator, tobe și multe altele, împreună cu 30 de înregistrări/preseturi care vă permit să stocați sunetele preferate și setări personalizate. Acest lucru este ideal pentru spectacolele de teatru și pentru studiouri. Datorită faptului că aveți o intrare încorporată/dedicată a microfonului, care include compresie, dublare și reverb, puteți creați performanțe live de top.

Profesorii, studenții și artiștii interpreți pot profita la maximum de tehnologia Bluetooth încorporată, care vă permite să conectați pianul Roland FP-90 la tabletă, smartphone sau alte dispozitive compatibile Bluetooth pentru a transmite muzică prin difuzoarele de înaltă calitate ale acestuia. În plus, FP-90 se integrează perfect cu aplicația gratuită Piano Partner 2.

Ok, deci care este cel mai bun?

Cu o greutate de doar 19 kg, Roland FP-60 este portabil și este o opțiune excelentă pentru cei care au nevoie de un pian digital pe https://www.musicandmore.ro/claviaturi/pian-digital/roland-fp-60-bk-wsp-pian-digital-portabil-cu-stativ-si-3-pedale.htmlcare să-l poată manevra atunci când este necesar, fie să-l ducă la studio, să practice sesiuni la sală sau să interpreteze live. Are toate caracteristicile necesare pe care trebuie să le ofere un pian digital de scenă. Cu toate acestea, nu oferă intrarea de microfon – care ar putea fi o problemă pentru dvs. Are doar 2 difuzoare (FP-90 are 4 difuzoare), dar nu vă temeți, deoarece designul a fost optimizat pentru a încorpora aceste două difuzoare și pentru a proiecta un sunet puternic și bogat, eliminând necesitatea unui sistem de sunet extern. Cu toate acestea, veți avea nevoie de un sisteme de sunet auxiliar dacă vă desfășurați în aer liber. Nu există nici un compromis în ceea ce privește calitatea, deoarece aveți tastatura extrem de prietenoasă PHA-4, cu taste imbrăcate in fildeș sintetic pentru simularea unei interpretări ca la un pian de concert.

Concluzie

Roland FP-60 include, de asemenea, conectivitate Bluetooth, astfel încât să puteți reda melodii prin difuzoarele acestuia și să vă conectați la aplicația gratuită Piano Partner 2, astfel încât să puteți exersa împreună cu un impresionant catalog de acompaniamente de ritm. În plus, cu funcția MIDI prin Bluetooth vă puteți conecta pianul FP-60 cu Garageband sau alte aplicații MIDI.

Dacă doriți un pian digital pentru casa sau studio, pe care îl puteți lua cu ușurință pe drum cu dvs.,acesta este cel mai potrivit pian! Link: Roland FP-90 – musicandmore.ro/roland-fp90 & Roland FP-60 – musicandmore.ro/roland-fp60