Roland RD-2000, poate indeplinii toate sarcinile unui workstation, pian digital si midi controller?

Roland RD-2000 VS Roland Integra 7

Roland RD-2000, poate indeplinii toate sarcinile unui workstation, pian digital si midi controller?Roland RD-2000 are 1155 de tonuri de bază, inclusiv seturi de tobe, 2 sloat board-uri externe din care numai două pot fi încărcate simultan, puteți selecta dintr-un total de 1440 de tonuri sau seturi de tobe. 334 dintre aceste sunete sunt piane. Restul furnizează o secțiune cu sunete de bază inclusiv sunete de orga, strings, percutii sau sunete orchestrale. Acestea vor satisface multe nevoi de bază. Dacă vrei ceva specific, poți să găsești rapid din cele 1440 de sunete standard sau sunete specifice de sinteză.Roland RD-2000, poate indeplinii toate sarcinile unui workstation, pian digital si midi controller?

Roland Integra-7 include 6000 de sunete, inclusiv extinderea cu sunete SRX, include 18 seturi externe. Evident, sună mult mai bine, iar pachetele SRX includ o mulțime de sunete legendare de Synth.

Deci un pachet RD-2000 / Integra-7 ar avea o gamă variată de sunete și ar putea fi un combo puternic.

Dar acest lucru nu garantează că Roland Integra-7 este cel mai potrivit stilului tău de muzică.

RD 2000 Rhythm Patterns

Roland RD-2000, poate indeplinii toate sarcinile unui workstation, pian digital si midi controller?Este dificil să utilizezi partea de ritmuri a lui RD 2000, cu afișajul mic, lipsa unui sequencer dedicat și fără butoane speciale este mai bine sa găsesti deja o soluție de drum machine extern.

Rtmurile lui RD-2000 pot fi utilizate pentru concerte simple sau pur și simplu pentru practică. Sunetele de tobe sunt destul de bune.

În prezent, nu se pot programa secvențe de ritm.

Roland RD 2000 VS Roland V-Piano VS Roland Jupiter VS FP-90 VS Roland DS

1. V-piano și RD-2000 oferă sunetul V-piano complet modelat.Roland RD-2000, poate indeplinii toate sarcinile unui workstation, pian digital si midi controller?

2. Jupiter-50/80 și Integra-7 oferă un pian Supernatural care este produs cu o combinație de eșantionare și modelare.

3. FP-90 oferă un sunet de pian descris de Roland ca fiind modeling, dar se numește pian Supernatural. Este mai aproape de sunetul de V-piano în caracter decât de pianele Supernatural din alte claviaturi Roland.

4. Juno-DS are o actualizare a sunetelor clasice de pian Roland.

Roland RD 800 VS Roland RD 2000

RD 800

RD 2000

Polifonie

128

Sunete de pian: fara limita

Sunete de sintetizator: 128

Claviatura

PHA-4 Concert

PHA-50 Hybrid

Generator de sunete

SN – Sinteza

SN – Sinteza

VP – V-Piano

Nr de sunete

1113

Peste 1100

Efecte

Modulation + 56 efecte

62 efecte

Combo Organ

Tremolo/Amp Simulator 5 moduri

6 moduri

Display

320 x 240

256 x 80

Carcasa

Plastic

Aluminum

Consum

12W

23W

USB Audio

No

Yes

Roland RD-2000 VS Nord Piano 3

Depinde de caracteristicile pe care le prețuiești. Nord are o mare bibliotecă de sunete iar funcțiile sale de sinteză si eșantioane vă permit să controlați parametrii într-un mod in care RD-2000 nu o Roland RD-2000, poate indeplinii toate sarcinile unui workstation, pian digital si midi controller?poate face. RD-2000 are o imensă bibliotecă de 1100 de sunete încorporate, cele mai bune dintre cele mai bune din istoria prolifică a lui Roland. Roland foloseste mai multe layere/straturi de sunet simultan cu o polifonie mai mare, care oferă o flexibilitate a sunetului în timp real și un control mai mare al efectelor. Indiferent dacă vă place sau nu sunetul de pian Roland, tehnologia de modelare permite o expresie mai mare decât poate fi realizată vreodată cu sunete eșantioane și vei fi surprins dacă cumva există un sunet eșantionat care poate corespunde calității și realismului oferit de Roland . Ca pian de scenă, RD-2000 are mult mai multe funcții de control decât Nord Piano 3.

Roland RD-2000 VS Yamaha MOXF8

Pro Roland

– Foarte robust / construit solid

– Tastatura se simte fantastic ca un grand piano real

– Editare simplă intuitivă

– Foarte flexibil ca si controler (multiple mod, joystick, fadere asignabile..)

Contra Roland

– Capacitatea de editare nu pare la fel de flexibilă ca la Yamaha, mai ales când vine vorba de synths si pads

Pro Yamaha

– Tastatura confortabila pentru un pian cu 88 de tasteRoland RD-2000, poate indeplinii toate sarcinile unui workstation, pian digital si midi controller?

– Selecție excelentă de sunete de synths cu mult spațiu pentru creatie

– intrarea A / D vă permite să conectati un microfon sau un instrument prin efectele MOXF

Contra Yamaha

– Tastatura mai usoara decat la Roland

– Editare este mai puțin intuitivă, meniu greoi cu multi pasi de editare

Deci, în principiu, Roland este câștigătorul clar pentru robustețe / ușurință în utilizare, dar Yamaha are avantajul în ceea ce privește versatilitatea sunetului și spațiul pentru creativitate.