Teenage Engineering pe Primul Loc in Top Cele Mai Vandute Sintetizatoare si Drum Machine din 2019

Teenage Engineering ocupă de asemenea alte 2 locuri în acest TOP – locul 9 cu OP-Z și locul 12 cu PO-33.

OP-1 al celor de la Teenage Engineering, la fel ca și anul trecut, a ieșit temporar din producție, forțând TE să sfătuiască potențialii cumpărători să nu plătească cotele pe piața second-hand. Totuși, OP-1 încă se păstrează pe primul loc în cele mai vândute sintetizatoare/ drum machine a anului 2019. Când OP-1 a revenit pe piață, a fost la un preț semnificativ crescut, dar, din nou, aceasta nu pare să fi afectat popularitatea sa, mulți oameni fiind deja pregătiți să scoată din buzunare peste 1000EUR pentru a-l achiziționa.

În plus, sintetizatoarele de buzunar (Pocket Operator) de la TE sunt din ce în ce mai căutate, ele încadrându-se perfect în orice grup de utilizatori, de la amatori și tineri, la profesioniști în ale sampling-ului.

Un alt competitor important este și OP-Z – un sintetizator super compact, portabil, ce vă oferă un 16-track sequencer avansat, cu o gamă de sunete bazate pe sample-uri și sinteză. OP-Z este primul sequencer de acest gen din lume, care vă permite de asemenea să creați muzică, să procesați imagini, să îl folosiți pe post de controller DMX de lumini și multe altele.

Pe cealaltă parte, concurența se face totuși simțită, iar pentru companii precum Korg, există și vești bune. Locul 2 și 3 în vânzări sunt ocupate de Korg Minilogue și Korg Monologue. De asemenea clasicele mini sintetizatoare MicroKorg, Volca Beats, Volca FM și Volca Sample sunt încă la mare căutare. Atât Behringer, cât și Elektron și-au făcut simțită prezența în 2019, primii cu Model D și Neutron, respectiv cu Digitakt și Digitone.

În cele din urmă, în lista celor mai vândute sintetizatoare noi din 2019 (cele lansate anul acesta, cu alte cuvinte), sintetizatorul polifonic analog Minilogue XD de la Korg iese cu câteva locuri în fața celor de la Arturia și al lor MicroFreak.

Mai jos aveți și lista completă cu cele mai vândute sintetizatoare din 2019:

 1. Teenage Engineering OP-1
 2. Korg Minilogue
 3. Korg Monologue
 4. Elektron Digitakt 
 5. Moog Mother-32 
 6. Behringer Model D
 7. Korg microKORG 
 8. Korg Volca Beats 
 9. Teenage Engineering OP-Z 
 10. Make Noise Maths 
 11. Korg Volca FM 
 12. Teenage Engineering PO-33 
 13. Korg Volca Sample 
 14. Behringer Neutron 
 15. Elektron Digitone

Iar pentru o ofertă completă a celor de la Teenage Engineering, aruncă un ochi pe site-ul nostru: https://www.musicandmore.ro/teenage-engineering/