Roland TD-17KV – Castigator detasat in top 5 cel mai nou set de tobe electronice din lume

Cele mai bune 5 produse din lume pentru tobe electrice!

1. Castigator: Setul de tobe Roland TD-17KVX

Nu este un set de tobe entry-level si nici foarte accesibil, dar calitatea de sunet, caracteristicile si confortul ating standardele celor care cauta un kit de tobe electronice V-Drums si nu vor sa-l schimbe prea curand.

Modulul de la TD-17 este simplu, usor de folosit si practic. Selectarea vocilor si modificatul tonurilor sunt foarte intuitive, chiar pana in punctul in care nu este nevoie sa te uiti pe manualul de instructiuni.

Totul este prezentat foarte clar, iar modulul dispune de butoane cu functiuni de baza pentru acordaj, muffling, abienta, EQ si nivele de volum.

Pe langa sunete, modulul dispune de Bluetooth, si de optiunea de a importa propriile sample-uri pentru a canta direct din pad.

Roland s-a asigurat ca seria TD-17 sa fie cat mai practica si usor de folosit, de aceea, procesarea si incarcarea sample-urilor este floare la ureche. 16-bit, stereo sau mono, poti pune orice sample wav intr-un card SD si sa-l incarci in modulul de la TD-17 ce care 100 de slot-uri de sunete.

Roland TD-17KVX este printre cele mai recente modele de TD-17 de la Roland, cu caracteristici esentiale, practice si de calitate.

 

Cele mai bune 5 produse din lume pentru tobe electrice!

2. Modulul electronic-acustic Yamaha EAD10

Multi s-au intrebat daca din moment ce acest modul este atat de versatil, poate fi considerat un „jack-of-all-trades / master of none?” Ce inseamna asta? Adica, modulul dispune de foarte multe optiuni, dar nu este specializat pe una anume.

Dar aici vorbim despre Yamaha, iar acest modul a atins nivelul triumfator de performanta propus.

Yamaha EAD10 este o noua modalitate revolutionara pentru a amplifica, inregistra si de a impartasi performantele cu tobe in lumea intreaga.

In doar cateva secunde, poti captura sunetul unui kit de tobe, imediat ce-l auzi intr-o incapere, sau sa accesezi sute de preset-uri cu sample-uri si efecte digitale de calitate.

USB-ul si intrarile auxiliare iti permit sa canti odata cu melodiile preferate de pe telefon, stick, laptop, etc.

 

Cele mai bune 5 produse din lume pentru tobe electrice!

3. ATV aDrums Artist Standard

Cei de la aDrums duc conceptul de tobe electronice la un alt nivel, iar acest kit poate fi folosit pe scena fara nici o problema.

 

De la rock la EDM (electronic dance music), nimic nu este mai placut pe scena decat feeling-ul de kit de tobe acustice. ATV aDrums au venit cu conceptual de look de kit acustic, cu avantajele unui kit electric.

Modulul aD5 de la ATV ofera 5 preset-uri de kit-uri de tobe expresive, tonuri editabile si un mod foarte usor de inregistrare.

Componente precum crash, ride si fusul sunt de marime full cu senzori de 360°, ce garanteaza performanta autentica.

 

Cele mai bune 5 produse din lume pentru tobe electrice!

4. Alesis Command Mesh

Alesis au facut o treaba excelenta cu acest kit de tobe. Doar pad-urile full mesh singure, fac kit-ul un canditat demn, iar gama larga de sunete cu optiunea de sample playback te vor face sa nu schimbi kit-ul prea curand.

Acest kit include un mesh kick de 8” cu pedala, un premier dual zone mesh de 10” si 3 tom-uri dual zone mesh de 8”. De asemenea, set-ul dispune si de un cinel ride de 10”, un crash de 10” si un fus de 10” cu pedala.

Modulul contine 74 de kit-uri (54 preset-uri, 20 user) cu 671 de sunete. Iti poti crea un kit personalizat prin a uploada propriile sunete prin USB.

De asemenea ai 60 de track-uri incluse, iar cu recorder-ul built-in vei avea o sursa nelimitata de distractie si creativitate.

 

 

Cele mai bune 5 produse din lume pentru tobe electrice!

5. Modulul 2Box DrumIt 3

In afara faptului ca acest modul nu este cel mai user-friendly, este totusi foarte puternic si vine la un pret accesibil.

Intra in lumea sunetelor DrumIt pentru a te bucura de feeling-ul autentic, dinamica expresiva si calitatea superioara de sunet.

Actualizeaza-ti vechiul kit e-drums cu sunete moderne si vei fi uimit atunci cand canti buzz rolls si crescendo-ul pe cinele cu dinamica si expresivitatea autentica.

DrumIt Three este o alternative rentabila pentru a-ti actualize kit-ul e-drum. Poti folosi hardware-ul de la e-drum kit pe care-l ai deja. Conecteaza modulul, seteaza trigger-ul la sistemul de pad-uri si esti gata. Este atat de simplu!

Utilizeaza DrumIt Three cu trigger-ele TrigIt pentru a-ti transforma kit-ul acustic intr-un hybrid.

Pune trigger-ele acustice la kit-ul tau acustic si veu avea o combinatie de sunete acustice si sample-uri cu modulul DrumIt. Pentru sunetul acustic mut, foloseste trigger-ele cu head-uri silentioase.

 

Concluzie

Produsele mentionate mai sus sunt in top 5 ca fiind cele mai bune produse in materie de tobe electronice.

Daca esti un baterist modern si-ti plac tobele electronice, te invitam sa arunci o privire catre aceste produse.

Pentru mai multe informatii, viziteaza site-ul Music and More, sau blog-ul nostru. De asemenea, te invitam in showroom-ul nostru de pe strada Ion Campineanu Nr.26 din Bucuresti.