5 Motive pentru inchirierea unui pian

Inchirieri piane

Există o mulțime de situații în care se poate argumenta inchirerea unui pian digital mai degrabă decat cumpărarea acestuia.

Mașinile, aparatele și utilajele sunt unele dintre cele mai bune exemple, nu? Este o regulă generală: de ce să plătiți o suma mai mare, cand puteti închiria și apoi puteti returna produsele, astfel restul de bani va raman dumneavoastra si ii veti putea utiliza in alte scopuri.

La Music and More închirierea unui pian digital este cea mai rapida si avantajoasa cale de a avea propriul pian in mai putin de 24 de ore.

Dacă sunteți in cautarea unui pian nou sigur stiti ca trebuie sa investiti sume considerabile pentru achizitia unui instrument de calitate. Inchirierea poate fi o modalitate bună de a testa, interesul, angajamentul și obiectivele de dezvoltare ale studiul la pian.

Există multe motive pentru care să luați în considerare închirierea pianului în loc să il cumpărați. Să analizăm 5 motive pentru care închirierea poate fi cea mai bună opțiune:

1 TESTEAZA

La fel ca o mașină, este o idee minunată să testați un pian și să îl luați pentru un weekend, dacă vreți. Acest lucru vă permite să încercați un anumit pian – indiferent dacă este pianina, grand piano sau pian digital – și să simțiți punctele tari și punctele slabe ale sunetului pentru fiecare pian.

2 GĂSEȘTE PROFESORUL POTRIVIT

Dacă o parte din planurile dvs. de închiriere include configurarea lecțiilor pentru copilul dvs., nu este rău să experimentați cu mai mulți profesori. Suntem încrezători că potrivirea perfectă  o veti gasi dupa cateva incercari. De aceea nu trebuie sa investiti inca in achizitia pianului. Nepotrivirea cu un profesor de pian de cele mai multe ori genereaza abandonul studiului.

3 BLOCAREA SUMELOR

Majoritatea pianelor scad ca valoare cu 7-10% pe an, deci acest lucru ar putea duce la pierderi semnificative. Vanzarea ulterioara ca urmare a renuntarii la studiu va aduce aceasta pierdere in bugetul dvs.

4 PLATA IN RATE

La Music and More, poti plăti in rate pentru 6 luni ale inchirieri. Puteți utiliza sumele disponibile in dezvoltare: lectii de pian, achizitia de partituri, cheltuieli de deplasare la ore, concerte, samd.

5 .FARA STRESS

Dacă îți place pianul închiriat, inseamna ca ești gata să faci următorul pas către o achiziție, ceea ce este minunat. Dacă nu iti place, nu este nici o problema, este minunat și asa. Esti liber sa incerci o alta marca ori un alt model sau sa faci in continuare ce iti place: sa joci tenis, sa mergi cu bicicleta, sa faci teatru, dans, samd.

EXPERȚII MUSIC AND MORE TE VOR AJUTA