BLACKSTAR A DEZVĂLUIT NOILE VERSIUNI ALE AMPLIFICATOARELOR ID:CORE V3

Blackstar a dezvăluit noile versiuni ale amplificatoarelor  – și suntem impresionați. Blackstar Core ID: modelele Core V3 au fost dotate cu noi caracteristici care vor ajuta la îmbunătățirea performanței pentru începători.
Blackstar ID Core V3

Pe lângă caracteristicile familiare, Blackstar a adăugat și mai mult la noua linie ID: Core line. Am evidențiat cele mai interesante patru upgrade-uri care îi vor ajuta pe chitaristii începători. Fie că este vorba de a ,,edita”  muzica acasa  sau pur și simplu de a-ți face propriul ritm  – totul este în această listă.


Ei sunt lideri de piață pentru amplificatoarele de chitară pentru începători și acum, Blackstar a dezvăluit următoarea generație de ID Core. La fel ca predecesorii lor, amplificatoarele din seria ID: Core V3 sunt disponibile în modele de 10, 20 și 40 de wați – cu același set de caracteristici premiate care le fac unele dintre cele mai bune amplificatoare. Acestea includ șase voci încorporate, controlul maxim și EQ, precum și controlul ISF patentat de Blackstar (caracteristică de formă infinită), care vă permite să comutați între tonurile britanice și americane.


Acum, ca chitarist începător, există și mai multe motive pentru a iubi amplificatoarele Blackstar. Am enumerat cele patru noi caracteristici ale ID-ului: seria Core 3, versiunea care ne-a atras atenția și de ce.

Deci ce este nou?
Mold Your Sound
Dacă abia începeți, este posibil să doriți să experimentați pentru a vă găsi sunetul. Acest lucru nu ar putea fi mai ușor de realizat datorită ieșirii emulate din următoarea generație „Cab Rig” configurabile de utilizator.

Poate suna complicat, dar nu este. Tot ce înseamnă este că există o intrare USB pe amplificator care vă permite să vă conectați la computer și să utilizați software-ul muzical la alegere pentru a vă ajuta să definiți sunetul de chitară. Crearea propriei semnături va fi floare la ureche.


Dacă sunteți gata să începeți să împărtășiți noile abilități cu lumea, sau chiar doar familia și prietenii, atunci este ușor. Cu o linie dedicată pentru streaming, vă puteți conecta direct la un dispozitiv compatibil, cum ar fi un iPhone sau Android.

Tot ce trebuie să faceți este să introduceți un capăt al unui cablu TRRS de 3,5 mm în amplificator și celălalt în dispozitiv. Dacă aveți un iPhone cu doar o intrare Lightning, atunci veți avea nevoie și de un adaptor sau de o interfață iPhone. După conectare, puteți accesa live pe rețelele de socializare cu un sunet excelent.

Deci, ți-ai creat sunetul și l-ai transmis în direct – tot ce mai rămâne de făcut acum este să te distrezi. Acest amplificator nu va ajunge la masă într-o arenă sau un loc uriaș imens, dar este ideal pentru a te distra sau a face mici petreceri într-un grup mic sau pentru a face drumetii.

Acolo este foarte utilă compatibilitatea PB-1 Power Bank. Puteți cumpăra  PB-1 Power Bank care vă va permite să jascultati oriunde fără a fi nevoie să vă conectați. Aceste bankuri vă oferă de obicei până la nouă ore de putere, mai mult decât suficient pentru a vă marca pe un public live.

Editarea la nivelul următor
Anterior, ID-ul: amplificatoarele de bază au fost compatibile cu software-ul gratuit INSIDER de la Blackstar. Cu toate acestea, cu o noua generatie de amplificatoare, vine un software complet nou.

Deși nu au fost publicate încă multe detalii despre acest nou software, acesta va fi o îmbunătățire a deja grozavului INSIDER, care are caracteristici ideale pentru chitariștii începători. Vorbim despre lucruri precum controlul amplificatorului de pe computer, adăugarea de efecte la fel ca o pedală reală, redarea melodiilor preferate și a unui tuner încorporat.

Toată lumea are nevoie de o mână de ajutor pentru a-și învăța primele acorduri, cântece și riff-uri, motiv pentru care aceste amplificatoare sunt atât de grozave. Toate aceste caracteristici te vor ajuta să înveți să cânți la chitară  mai ușor și toate de la un brand renumit care și-a făcut un nume pe piața chitaristilor începători. Consultati lista completa de specificatii si incepeti sa va distrati!