6 motive pentru care un sintetizator este uneori suficient

  1. S-ar putea să fie mai usor decât crezi!

Cu toții am văzut tastaturi electronice în care sunete noi sunt doar la o apăsare de buton. Schimbarea instrumentelor poate fi dificilă. Chiar dacă instrumentele sunt cât se poate de diferite, tot ceea ce ai învățat din practica ta la un sintetizator nu se va risipi niciodata: principiile încă se aplică la tot ce este nou, doar ca vei fi nevoit sa te acomodezi cu o noua interfata, o paleta de timbre diferite, o tastatura cu un tuseu diferit, samd.

  1. Interpretarea

Veți obține o interpretare in expresii desavarsite daca te vei simți familiarizat cu modul în care tastatura interacționează la atingere, ceea ce va îmbunătăți aspectele performantei tale.

  1. Practica

Când cântăm la un instrument, practica devine un atuu real și poate adaugă noi dimensiuni expresiei tale muzicale. Orice noua claviatura adaugata aduce cu sine si o schimbare de tuseu.

  1. Identitatea

Dacă te-ai concentrat pe un stil muzical rămâi pe fază. Dacă utilizezi un singur instrument vei putea alege cum să sune piesele tale. Vei avea propria identitate muzicala.

  1. Un nou model, mai mult timp si bani risipiti

Nu toate modelele sunt potrivite pentru toate scopurile. Uneori îți vei dori un anume sunet, alteori doar sunetul oferit de sintetizatorul tau. Pentru orice noua tastatură adaugata in setup-ul tau vei fi nevoit sa beneficiezi de timp de invatare. O parte din acest timp este desprins din creatia ta si bineinteles din bugetul tau.

  1. Nu urmari castigurile financiare din muzica, daca te poti sustine altfel

Vrei să explorezi frumusețea sublimă a muzicii?. Vrei să-ti creasca expresia? Luați în considerare ca trebuie sa acorzi atentie urmatoarelor aspecte: performanta si creativitate. Daca vei avea mai multe sintetizatoare nu te vor ajuta cu mult mai mult decat iti ofera un instrument pe care sa-l indragesti.