Amplificator de chitara cu modeling

NUX începe anul 2023 prin introducerea MIGHTY SPACE, un nou amplificator de modelare desktop, puternic, flexibil, wireless și cu putere duală.

Pentru ca să recunoaștem: chitaristul urăște cablurile, sursele de alimentare și bateriile. Vrea doar să-și pună instrumentul pe umar și să scoată sunete fara bătăi de cap și fără să piardă timpul. Zis și facut: conectați transmițătorul digital la intrarea jack, porniți amplificatorul MIGHTY SPACE și sunteți pe drumul cel bun cu o putere de 30 W, o mulțime de amplificatoare legendare pentru chitara electrica, bas și acustica, IR de înaltă definiție cu încărcător IR, o secțiune EFX completă cu blocuri care pot fi sortate liber și multe altele.

Veți avea toată comoditatea unei transmisii digitale fără probleme in comunicare, alimentata cu o baterie dublă care oferă 7 ore de utilizare impresionante. Mai ușor de atât este cu adevărat imposibil!

Vrei mai mult? Încerca să conectezi MIGHTY MSPACE la un cabinet extern și pregătiți-vă să scuturați pereții. Sau utilizați ieșirea USB pentru a transforma amplificatorul într-o placă de sunet gata de înregistrare.

De asemenea, puteți utiliza funcția Drum & Loop prin pedala NUX NMP-2, puteți edita presetări în profunzime cu aplicația dedicată și puteți încărca IR-uri cu software-ul Mighty Editor™.

16 amplificatoare pentru chitară electrica, 3 pentru bas, 2 pentru acustica

Algoritmul White-Box oferă feedback în timp real, increment cu increment. NUX TS/AC-HD repetă cu aceeași redabilitate pe care o caută muzicienii într-un amplificator cu tub adevărat.

Cea mai bună tehnologie IR la îndemână

Puteți utiliza o selecție largă de modularii din fabrică pentru electrica, bas și acustica. De asemenea, puteți încărca IR-uri terță parte prin software (36 de presetări + 18 sloturi de utilizator).

Cabine pentru chitară electrica: JZ120, DR112, TR212, HIWIRE412, CALI 112, A112, GB412, M1960AX, M1960AV, M1960TV, SLO412, FIREMAN 412, RECT 412, DIE412, MUDDAH41212, BUDDAH41212, BUDDAH41212, BUDDAH41212 SUPERVERB410, VIBROKING310

Cabine de bas: AGL_DB810, AMP_SV212, AMP_SV410, AMP_SV810, BASSGUY410, EDEN410, MKB410

IR pentru chitară acustică: Gibson-HBIRD, Gibson-J15, Martin-D45

ChopTones IR personalizate: Bogna-T75, BritJH-G

Secțiune FX cu blocuri flexibile

Efecte: GATE, CMP, EFX, EQ, MOD, DLY, RVB

Cu software-ul de editare inclus pentru Mac, PC, iOS și Android, puteți trageți orice bloc în locația dorită.

Aplicația MightyAmp™ și software-ul de editare Mighty Editor™: puteți face orice!

Puteți personaliza presetări prin intermediul aplicației MightyAmp™ sau al software-ului de editare Mighty Editor™.

Aplicația MightyAmp™ și software-ul de editare Mighty Editor™ vă permit să editați toate blocurile și parametrii de semnal. Pe lângă cele 36 de IR încorporate, sunt disponibile 18 sloturi goale pentru IR-uri terțe. Indiferent de rata de eșantionare, software-ul de editare Mighty Editor™ se poate converti automat în format WAV (IR).

Placa de sunet? Nu este necesara!

Mighty Space acceptă fluxul audio prin USB și se poate transforma într-o interfață de înregistrare USB. Rutarea normală / Dry Out / Re-amp / Loopback poate fi gestionată prin intermediul aplicației MightyAmp™ sau al software-ului de editare Mighty Editor™ în mod intuitiv, fără a fi nevoie să configurați ieșirea USB în DAW. Îți poți permite chiar și bruiaj în flux live cu Loopback!

Tobe și Looper cu pedala NMP-2 Lite

Funcțiile Drum & Loop sunt complet accesibile prin controlul comutatorului NMP-2 Lite. Și este inclus in pret!

Vezi produsul: NUX MIGHTY SPACE