Roland FP-E50 un pian digital cu sunete de sinteză ZEN-Core

Acest pian digital iti ofera acces la sunete clasice cat si la sunete de sintetizator

Roland lanseaza un nou alt pian digital portabil, iar acesta – FP-E50 – care aduce motorul de sinteză ZEN-Core al companiei alaturi de sunete clasice de pian.

ZEN-Core este sistemul de sinteză emblematic al lui Roland – cel folosit la tastaturile Jupiter-X și Fantom – și includerea acestuia conferă lui FP-E50 un punct de diferență notabil în comparație cu alte piane digitale.

În cazul FP-E50, ZEN-Core furnizează 1018 sunete la bord (sintetizatoare, alamuri, voci orchestrale, chitare/bas, tobe și multe altele). Acestea pot fi stratificate cu tonurile de pian foarte importante care sunt incluse.

Sunete de pian SuperNatural

Sunetele de pian sunt generate folosind renumitul motor de pian SuperNATURAL de la Roland și pot fi redate pe tastatura cu ciocan de 88 de clape, care oferă escapement și finisaj de fildeș sintetic al clapelor.

Deși este conceput pentru utilizare la domiciliu – difuzoarele stereo încorporate sunt un indicator clar al acestui lucru – FP-E50 este, de asemenea, portabil și îl puteți conecta la difuzoare externe dacă doriți. Alte opțiuni de conectivitate includ o ieșire pentru căști, Bluetooth audio/MIDI și integrarea computerului prin USB.

200 de ritmuri te astepta sa explorezi lumea muzicala

Există și instrumente de acompaniament automat. Puteți crea piese de suport pentru trupa completă cu mai mult de 200 de stiluri/ritmuri, sau cu mai multe pachete de stil disponibile pe Roland Cloud.

Acompaniamentele sunt accesate folosind mâna stângă. Începătorii pot folosi si o singură notă și există detectarea întregului acord pentru muzicienii mai avansați. Un mod interactiv vă permite să reglați volumul independent – acompaniament sau lead – în timp real și puteți configura progresii de acorduri pentru improvizație într-un secventer dedicat.

Nu vei fi niciodata singura voce

Si există și efecte vocale. Conectați un microfon, începeți să cântați și FP-E50 poate genera armonii vocale în timp real care urmează acordurile și da, există un voice transformer care vă poate schimba timbrul vocii sau vă poate transforma într-un robot. Alte efecte vocale „studio-grade” includ un vocoder, un efect de ambianță, un compresor și un supresor de zgomot.

Navigarea pe FP-E50 este simpla.

Afișajul de nivel superior vă arată sunetul curent, tempo-ul și alte informații esențiale și suntem siguri că este ușor să faceți selecții de sunet, tonuri specifice preferate, transpozitie și multe altele. Funcționalitatea de apăsare lungă a multor butoane este concepută pentru a reduce accesul la meniu și puteți salva setările complete ale tastaturii ca Scene.

Vezi produsul: Roland FP-E50