Bastl Instruments sărbătorește a 10-a aniversare cu o mare tombolă și petrecere


La mulți ani! Bastl Instruments sărbătorește cea de-a 10-a aniversare cu o mare tombolă de synth și o petrecere la Brno (Republica Cehă).

În 2013, Václav Peloušek și Ondřej Meta au fondat Bastl Instruments în Brno. Acest lucru a apărut din proiectul Standuino pe care l-au fondat amândoi în 2011. În primii ani, dezvoltatorii au lucrat mult cu platforma Arduino și, printre altele, au lansat seria portabilă și colorată Trinity Synth sau Microgranny.

Au urmat module Eurorack cu panouri frontale din lemn cu aspect unic, sistemul complet Rumburack. Au fost adăugate și sintetizatoare autonome, cum ar fi Softpop sau super popularul Kastle. Ei fac această muncă de zece ani și este sărbătorită în mare măsură în octombrie 2023

Tombola pentru aniversarea a 10-a Bastl Instruments

Cea de-a 10-a aniversare este sărbătorită festiv. Bastl Instruments găzduiește o tombolă online de sintetizatoare. Poți câștiga o mulțime de lucruri, noi, dar și sintetizatoare Bastl de epocă:

1x sistem Rumburack complet (sistem Rumburack complet din lemn)
1x Thyme – Ultimul Thyme produs vreodată
2x SOFTPOP SPII
5x Kastle ARP
5x Knit Rider
5x Sequencer Popcorn
5x Bestie
10x filtru stereo Ikarie Ediție Specială cu o placă frontală specială în limba cehă

Puteți participa la tombola a 10-a aniversare a Bastl Instruments cumpărând unul sau mai multe bilete pentru 5,99 EUR. În plus, trebuie să răspunzi la o întrebare simplă: „câte unități de Microgranny am vândut din 2013? Potrivit Bastl Instruments, cele mai apropiate 34 de estimări câștigă premiile. Adăugarea simultană a mai multor bilete în coș nu vă oferă o șansă mai mare de câștig – doar biletele asociate cu estimări fac acest lucru.

Vezi produsele din oferta magazinului

https://musicandmore.ro/bastl.html​