Descriere

Bestie este un mixer stereo cu 5 canale, cu un boost de până la 20 dB, comutator de sunet pe canal și conectivitate flexibilă. Bestie nu este doar un mixer, ci și un distorsiune/saturator stereo cu un canal de feedback pre-direcționat care poate crea sunete suculente și crocante.

Mixarea cu Bestie poate fi vanilie pură dacă păstrați toate nivelurile rămase din poziția de la ora 12. Dar odată ce începi să te stimulezi, Bestie se poate transforma rapid într-o Bestie. De îndată ce începeți să supraîncărcați mixerul, sunetele pot începe să lupte pentru dominație.

Ieșirea dedicată pentru căști oferă un control al sonorității cu un caracter overdrive de mixdown lis și un comutator pre/post mute pentru pre-ascultarea tuturor canalelor înainte de a le activa pe difuzoare.

Canalele 1 și 5 au o schemă de conectivitate flexibilă care găzduiește 2 x cabluri mono pentru canalele stânga și dreapta sau 1x cablu mono pentru a împărți ambele canale sau o mufă stereo clasică.

Canalul 3 servește ca un canal de feedback, ceea ce înseamnă că direcționează ieșirea înapoi la intrare. Dacă conectați ceva la intrarea Canalului 3, acesta funcționează ca un canal de intrare normal.

Când utilizați canalul 3 ca si canal de feedback, nivelul la poziția de la ora 12 funcționează ca o distorsiune și un gain suplimentar. Dacă este amplificat peste 0 dB, va începe să oscileze singur și să genereze tonuri din ce în ce mai profunde pe măsură ce canalul este amplificat în continuare. La setările maxime, produce efecte distincte asemănătoare tremolo-ului.

O mare parte din estetica sonoră a Bastl Instruments și Casper Electronics este influențată de așa-numita tehnică de mixare fără intrare. Aceasta este tehnica de direcționare a ieșirii înapoi la intrarea consolelor de mixare și de a folosi câștig și EQ pentru a crea diferite tonuri și zgomote fără a conecta niciun semnal în mixer.

Cu toate acestea, rezultate fascinante apar atunci când aceste semnale de feedback sunt întrerupte de elemente precum tobe. Ei interacționează cu tonurile de feedback și concurează pentru dominație. Bestie este potrivit pentru astfel de experimente și vă încurajează direct să-și supraîncărcați circuitele și să faceți semnalele să devină maimuțe. Opțiunile de alimentare cu baterii USB-C și AA fac din Bestie perfect pentru setările portabile fără a compromite calitatea sunetului.

Specificatii

 • Buton de dezactivare a sunetului pentru fiecare canal și control al nivelului cu gain de până la +20dB
 • Canalul 3 funcționează ca un canal de distorsiune/feedback dacă mufa de intrare rămâne nefolosită
 • Ieșire pentru căști stereo cu control de nivel și comutator pre/post: mufă de 3,5 mm
 • Intrări pentru canalele 2/3/4: mufă stereo de 3,5 mm
 • Canalele 1 și 5 pot gestiona semnale stereo și mono: jack de 3,5 mm
 • Ieșire mixare stereo: jack de 3,5 mm
 • Alimentare prin mufa USB-C sau baterii (4x tip AA, neincluse)
 • Dimensiuni (L x A x A): 101 x 69 x 51 mm

Caracteristici generale

Alimentare cu baterii:
 • Da
Brand:
Bastl
Canale input mixer:
 • 5
Iesire casti:
 • Jack 3.5
Greutate:
 • 0.200 kg

Reviews

Nu au fost găsite recenzii