Plata în rate prin card de cumpărături.

Poti face cumpărături daca beneficiezi de un card emis de: BRD, TRANSILVANIA, BCR sau AlPHA BANK, RAIFFEISEN, TBI BANK

Important de ştiut! - Pentru plăţile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

După ce veţi introduce numărul de card în pagina procesatorului de plăţi, sistemul va detecta automat dacă este un card eligibil pentru plata în rate, la una din băncile agreate de către magazin şi va afişa o listă de unde puteţi alege numărul de rate dorit. Pentru plata în 12 rate este necesară solicitarea către banca emitentă a cardului dumneavoastră reeșalonării plăților.

Prin card de credit emis de BCR:

E uşor să faci cumpărături când ai CARDUL BUN DE PLATĂ de la BCR ! Ai RATE fără dobândă şi bani înapoi!
Plateşte prin cardul tau de credit BCR pe website https://www.musicandmore.ro şi beneficiezi de oferta standard de 6 rate fără dobândă! Mai mult, primeşti anual 1% bani înapoi.
Cine poate plăti în rate? Sunt înscrişi automat şi gratuit toţi clienţii care deţin unul dintre cardurile de credit BCR înrolate în Program şi care, la momentul efectuării tranzacţiei la comercianţii parteneri ai BCR, solicită facilitatea „Rate fără dobândă”. Cardurile de credit BCR înrolate în Programul de Rate cu 0% dobândă sunt:

BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless)
BUN DE PLATA Gold MasterCard sau Visa
MasterCard GOLD EUR
BCR Wizz Air MasterCard
EPB Platinum sau World Signia MasterCard
Pentru a plăti online cu cardul, în procesul de comandă selectaţi optiunea de plată "Online prin card bancar" şi numărul de rate dorit. Plăţile online sunt procesate direct de către banca emitentă, Banca Comercială Română prin intermediul platformei EuPlătesc. Sistemul de plată este securizat la cele mai înalte standarde, inclusiv 3D Secure.
Vrei şi tu cardul BUN DE PLATA de la BCR?

Aplică acum pe www.bundeplata.ro sau
Trimite SMS la 1780, tarif normal, cu textul “Card” şi vei fi contactat de către un operator bancar sau
Apelează gratuit, non-stop, din orice reţea naţională InfoBCR la numărul 0800.801.BCR (0800.801.227)
Spor la cumpărături!

Prin card de credit emis de Banca Transilvania (Programul Star BT)

Plateşte cu Star Card de la Banca Transilvania pe site-ul https://www.musicandmore.ro şi beneficiezi de:

până la 6 RATE fără dobândă pentru orice plată, dacă alegi plata în rate
3 % din valoarea cumpărăturii în Puncte Star, dacă alegi plata integrală
perioada de graţie de până la 56 de zile - valabilă pentru toate tranzacţiile ( plăţi la comercianţi – integral sau în rate, ridicări de numerar, plăţi de utilităţi etc )
Sunt incluse în programul Star Card cardurile de cumpărături: Star Forte, MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Star Gold, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary, Star Platinum, Visa Platinum, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, Visa Flying Blue Classic şi Visa Flying Blue Premium.

Nu ai încă? Aplică acum pentru un card de cumpărături Star:

în orice unitate Banca Transilvania
Online pe www.starbt.ro
Telefonic la Call Center BT: 0264 594 337 - pentru reţele mobile sau din străinătate; 0800 80 CARD (2273) - din reţeaua Romtelecom

Prin card de credit emis de BRD Finance

Uită de timpul petrecut în trafic şi de aglomeraţia din magazine ! Prin cardurile BRD Finance planurile prind viaţă direct din confortul casei tale, cu doar un click :

alegi produsele dorite
alegi opţiunea de plată potrivită nevoilor tale şi plăteşti rapid şi în deplină siguranţă :
a) plata cu perioadă de graţie de până la 47 de zile: 0% dobândă pe parcursul perioadei de graţie, 0% comision pentru tranzacţia efectuată.
b) plata în rate cu 0% dobândă, alegînd durata de rambursare potrivită bugetului tău şi beneficiind de 0% comision pentru tranzacţia efectuată.

Consultă detalii complete despre cardurile BRD Finance participante şi opţiunile de plată, precum şi exemple reprezentative de rambursare, pe www.brdfinance.ro.

Prin card de credit emis de Alpha Bank

Opţiunea de plată în rate cu 0% dobândă prin cardul tău de cumpărături de la Alpha Bank (VISA CREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD, MASTERCARD CREDIT)
Noul serviciu oferit de Alpha Bank permite deţinătorilor de carduri de cumpărături în lei emise de bancă să beneficieze de o soluţie de plată în rate flexibilă pentru bunurile/serviciile achiziţionate cu cardurile de cumpărături de la comercianţii afiliaţi acestui serviciu.

Confort - pentru opţiunea de plată în rate nu este nevoie să aplici, să programezi în avans sau să faci rost de documente suplimentare. Trebuie doar să soliciţi plata bunurilor cu cardul tău de cumpărpturi de la Alpha Bank în numărul de rate dorit şi permis de comercianţii parteneri.

Convenabil - bunuri achiziţionate prin opţiunea de plată în rate cu cardul fără dobândă. Pentru bunurile astfel achiziţionate, pentru a beneficia de 0% dobândă, trebuie să plăteşti lunar rata aferentă, egală cu costul bunurilor împărţit la numărul de luni ales pentru plata. Dacă sunt efectuate şi alte tipuri de tranzacţii, este necesară plata în întregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobânda 0%.

Flexibilitate - poţi folosi plata în rate ori de câte ori doreşti în limita liniei de credit aferentă cardului tău. Pe măsură ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tău de card.

Libertate - esti liber să foloseşti plata în rate în orice magazin partener; ai libertatea să alegi numărul de rate care ţi se potriveşte cel mai bine din maximul permis; Extrasul de cont de card emis lunar îţi va arăta de fiecare dată ce rată trebuie să plăteşti pentru luna curentă şi suma ratelor viitoare rămase de plătit, iar prin serviciul de debitare directă poţi alege ca suma totală datorată sau suma minimă de plată, să fie rambursată automat din contul tău curent deschis la bancă, în aceeaşi valută cu cea a cardului.

Prin card de credit emis de Raiffeisen Bank


Cumperi acum și plătești relaxat mai târziu în până la 6 rate fixe fără dobândă. Descoperă libertatea cumpărăturilor cu un card de credit! https://bank.raiffeisen.ro/ro/carduri-de-credit/home.html

Plătești oriunde, oricând: Folosește cardul tău de credit la milioane de magazine din România și din lume, online și offline.
Retragi bani de pe card: Ai nevoie rapidă de numerar? Nicio problemă! Poți scoate bani de pe cardul de cumpărături de la orice bancomat.
Rate fără dobândă: Profită de oferte speciale cu rate fără dobândă la achizițiile tale, fie că alegi electronice, haine, investigații medicale, mobilă nouă sau bilete de avion.
Siguranță și control: Beneficiază de cele mai noi sisteme de securitate pentru a te bucura de o experiență de plată sigură și lipsită de griji.
Urmărește-ți cheltuielile: Ai acces 24/7 la contul tău online sau prin aplicația Smart Mobile, pentru a monitoriza tranzacțiile, a stabili bugete și a te asigura că ești mereu în control.
Indiferent de nevoile tale, cardul de cumpărături Standard îți dă posibilitatea să cumperi astăzi și să plătești mai tărziu, în până la 6 rate fixe fară dobândă.

Plata prin cardurile PLUXEE Cadou

Aveti optiunea de a plati prin intermediul unui card emis de Pluxee România SRL

Cardul Pluxee Cadou poate fi folosit pentru o gamă variată de produse. Puteți plasa comandă online  selectând metodă de plata "Plata cu cardul online SAU plata în RATE" apoi introduceți datele prezente pe cardul Pluxee. Vezi mai multe informatii aici: https://www.sodexo.ro/produse/card-cadou/

PLUXEE (Prima de carieră didactică)

Valoarea nominală a Primei de carieră didactică este de 1.500 lei/an școlar. Puteți plasa comandă online selectând metodă de plata "Plata cu cardul online SAU plata în RATE" apoi introduceți datele prezente pe cardul Pluxee.

Vezi mai multe informatii aici:https://www.sodexo.ro/produse/prima-de-cariera-didactica/


Carduri agreate și mecanismul de plată

Daca aţi ales metoda de plată "Online prin card bancar" este necesar să completaţi un formular cu informaţiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăţi.

Plăţile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa şi MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizaţiile care asigură tranzacţiilor on-line acelaşi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.
"3-D Secure" asigură în primul rând că nici o informaţie legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăţi, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa şi MasterCard.